Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANO

Watford šokirao Slavena Bilića i prekinuo sjajan niz West Hama

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.10.2015.
u 18:25

Pobijedili su domaći 2:0 i West Ham je sad peti

Niz Slavena Bilića zaustavio se na postaji koju je malo tko mogao očekivati - u Watfordu. Domaćin je pobijedio 2:0 i time 'bacio' West Ham na pet mjesto prvenstvene ljestvice. Jer, svi konkurenti su u ovom kolu došli do bodova.

Koban za "čekičare" bio je Odion Ighalo s dva pogotka, prvi na samom kraju poluvremena (38. minuta) i drugi na početku drugog poluvremena (48. minuta). Trudio se Bilić, mijenjao igrače i samu igru, ali nije išlo i svi su postajalo samo nervozniji, što je kulminiralo crvenim kartonom za Jamesa Collinsa u 84. minuti. To je bio definitivni kraj utakmice, u kojoj je Nikica Jelavić igrao od 76. minute. Sad su i dalje na 20 bodova nakon 11 kola, a Watford je na devetom mjestu sa 16 bodova.

Dok je bilo za očekivati da će Manchester City pobijedili, što i jest protiv Norwich Cityja (2:1), baš kao i da će Dinamov protivnik u Ligi prvaka Arsenal slaviti protiv Swansea Cityja (3:0), bilo je pomalo neočekivano da Leicester City kao gost pobijedi West Bromwich Albion. Uspjeli su slaviti 3:2 na krilima Mahreza (57., 64.) i Vardyja (77.). Andrej Kramarić ponovno nije bio u konkurenciji.

Tek jedna svjetla točka za Bilića jest da Manchester United nije pobijedio kod Crystal Palacea (0:0) pa se već u sljedećem kolu sve može okrenuti na bolje kad West Hamu dolazi Everton.

REZULTATI:

Chelsea - Liverpool 1:3
Crystal Palace - Manchester United 0:0
Manchester City - Norwich City 2:1
Newcastle United - Stoke City 0:0
Swansea City - Arsenal 0:3
Watford - West Ham 2:0
WBA - Leicester City 2:3

>> Klopp stigao do prve pobjede u Premierligi, Mourinho je pred otkazom!

Komentara 6

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
18:55 31.10.2015.

A šteta :-(

DI
Diosiario
18:56 31.10.2015.

Očekivano. West Ham je limitirana ekipa i mogu biti sretni ako budu šesti-sedmi i odu u europsku ligu. Inače, u nogometu se često događa da se tu i tamo pojave ekipe koje igraju bolje protiv boljih a lošije protiv lošijih, i uz malo sreće na jednoj i nesreće na drugoj strani ispadnu ovakvi rezultati. Bilić je dobar trener, ja u Hrvata trenutno ne vidim boljeg, ali ekipa mu je limitirana i zato mislim da je on do sad napravio jako dobar posao tamo.

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
06:29 01.11.2015.

Pa Watford je ipak jeddna od najboljih ekipa u Europi i tu nije pomoglo umjeće, znanje i iskustvo našeg pravog hrvata Slavena Bilića..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije