Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH

Washington Capitalsi prvi stigli do sto bodova u NHL

Washington Capitals
Reuters/PIXSELL
06.03.2016.
u 13:34

Matt Niskanen je zabio pobjednički gol za Capitalse 2:36 minute nakon početka zadnje trećine, a Philipp Grubauer je obranio 33 udarca prema svojim vratima.

Washington Capitalsi su sinoć sa 2-1 u produžetku slavili protiv Boston Bruinsa i postali prva momčad NHL-a koja je stigla do 100 bodova.

Matt Niskanen je zabio pobjednički gol za Capitalse 2:36 minute nakon početka zadnje trećine, a Philipp Grubauer je obranio 33 udarca prema svojim vratima. Washington (48-13-4) pred kojim je još 17 utakmica je jedina momčad koja nije izgubila ni jednu utakmicu u regularnom dijelu zaredom. Capitalsi su porazili Bruinse šest puta zaredom od 29. ožujka 2014.

Poveo je Boston pogotkom Patricea Bergerona u prvoj trećini. Washington izjednačuje udrugoj trećini nakon gola Karla Alznera. Vratara Bostona Tuukka Rask je imao 28 obrana u porazu. 

Anaheim Ducks su sa 3-2 pobijedili Los Angeles Kingse zahvaljujući čemu su zauzeli vrh Pacifičke divizije. Nakon što je  Jakob Silfverberg zabio gol u zadnjoj trećini Anaheim je stigao do svoje 11. uzastopne pobjede. Druga dva gola za Duckse zabili su David Perron i Ryan Kesler. Strijelci za Los Angeles su bili Milan Lucic u drugoj trećini i Drew Doughty u zadnjoj.

REZULTATI:

Buffalo Sabres - Minnesota Wild             2-3 (kazneni udarci)
Pittsburgh Penguins - Calgary Flames        2-4
Colorado Avalanache - Nashville Predators   2-5
Los Angeles Kings - Anaheim Ducks           2-3
Boston Bruins - Washington Capitals         1-2 (produžetak)
Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators       2-3
Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes   4-3
Philadelhia Flyes - Columbus Blue Jackets   6-0
Winnipeg Jets - Montreal Canadiens          4-2
Arizona Coyotes - Florida Panthers          5-1
San Jose Sharks - Vancouver Canucks         2-4

>> Pittsburgh Penguinsi demolirali Arizona Coyotes šest razlike!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije