Naslovnica Sport Nogomet

Wandu Naru oduševilo kako su se Perišić i Icardi ponijeli jedan prema drugome

- Očito je da je Perišić zamolio Icardija da mu prepusti izvođenje najstrože kazne i da je Mauro na to pristao - napomenula je supruga i agentica argentinskog napadača
15. travnja 2019. u 11:58 2 komentara 1796 prikaza
Foto: Instagram/Reuters

Wanda Nara, supruga Interova napadača Maura Icardija i sada već nezaobilazna figura u talijanskome nogometu, prokomentirala je trenutak zabilježen na nedjeljnoj utakmici između Frosinonea i Intera, situaciju koja je prethodila drugom pogotku milanske momčadi u 3:1 pobjedi.

Dani Olmo, Dinamo VRUĆA PRIČA Ovo će porušiti sve hrvatske rekorde: Mladi dinamovac odlazi za 40 milijuna eura?!

Gola za 2:0 u 37. minuti zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić s bijele točke, no prema tvrdnjama Nare, zamišljeno je da loptu prema mreži uputi njezinj suprug.

- Očito je da je Perišić zamolio Icardija da mu prepusti izvođenje najstrože kazne i da je Mauro na to pristao. Znate, ta je gesta meni bila ljepša i vrednija od svakoga pogotka  Uz to, primijetili ste i da je Icardi Perišiću prvi prišao čestitati - istaknula je Wanda Nara, čiji je suprug svako toliko nađe u novim nevoljama s čelnicima kluba i suigračima.

Gabriel RIJEŠILI GA SE Kakav propust! Za Dinamo nije bio dobar, a evo gdje je danas

Ako je eventualno i imao nekih razmirica s Perišićem, čini se da su ih igrači ostavili iza sebe jer je hrvatski reprezentativac Icardija zagrlio nakon što mu je Argentinac čestitao na uspješno realiziranom jedanaestercu. 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • torente:

    Perisic je zamolio Icardija da puca penal? Ma daj ne rise.

  • lastiš:

    Ova da nema usta,progovorila bi na prkno! Kakav huškač!