Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA USPOMENA Dečko koji je potopio hrvatsku reprezentaciju

Walcott: Lijepo je sjetiti se Maksimira

12.12.2008.
u 20:38

Devetnaestogodišnji Arsenalov reprezentativni napadač Theo Walcott govorio je o pritisku koji osjeća u pokušajima da se probije među nogometnu elitu.

- Mnogo je mladih nogometaša koji odrastaju pred kamerama, ali Arsenal je doslovno svakodnevno na televiziji. Velik je to pritisak - tvrdi.

Razumljivo, dio pitanja koja su mu postavljena odnosio se i na utakmicu koju je u Maksimiru odigrao protiv Hrvatske. Tada je, podsjetimo, s tri pogotka bio junak 4-1 pobjede Engleza.

- Divno je tako mlad biti dio engleske nogometne reprezentacije. Unatoč tome što sam u kadru reprezentacije nisam očekivao da ću zaigrati u ijednoj kvalifikacijskoj utakmici, ili startati u susretu protiv ponajboljih reprezentacija svijeta. Sakupio sam prilično iskustvo igrajući na protivničkim stadionima, ali početnih 15 minuta u Zagrebu bio sam izrazito nervozan. Nisam mogao vjerovati - započeo je podsjećanje na uspjeh u Maksimiru.

- Znate da sam izgubio nekoliko lopti na početku, no nakon što sam postigao gol sve je postalo tako čudesno. Uštipnuo sam se nakon gola. Cijela je momčad te večeri bila fantastična, to je bilo ono što je Engleskoj trebalo, dobar rezultat koji nitko nije očekivao. Na povratku kući sam dobio loptu kojom smo igrali utakmicu, bila je puna potpisa igrača. Potpisali su mi se i na dres kojeg čuvam u kući. Lijepo je sjetiti se toga - zaključio je Walcott.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije