Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Vulić: Najbolje da igrače vodim u HEP da se napune

Zoran Vulić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/4
04.11.2018.
u 00:30

– Posavca nema još dva tjedna, a Gyurcsó, Caktaš i Tudor nedostaju nam od utakmice protiv Šibenika. Po doktoru su neki mogli ići... Ali idemo junački, koga nema, bez njega se mora – kazao je prije puta Zoran Vulić.

Tko god je gledao susret četvrtog kola našeg nogometnog prvenstva, nije bio iznenađen kad je poljudskom semaforu pisalo Hajduk Gorica 0:2. Jer, po prikazanom Gorica je bila daleko bolja, mogla je i uvjerljivije pobijediti, apsolutno je nadigrala Splićane. Sada, tri mjeseca kasnije, Gorica je pri vrhu, hit je ovog prvenstva, a Hajduk je sedmi. Prema igri koju prikazuje, ima sreće da nije i niže plasiran.

No i to bi mu se moglo dogoditi u slučaju novog poraza, mogao bi doći čak na poziciju koja vodi u doigravanje za ostanak u prvoj ligi. Uz to što trener Zoran Vulić nema kvalitetan igrački kadar, taj mu se kadar još i osipa.

– Posavca nema još dva tjedna, a Gyurcsó, Caktaš i Tudor nedostaju nam od utakmice protiv Šibenika. Po doktoru su neki mogli ići... Ali idemo junački, koga nema, bez njega se mora – kazao je prije puta Zoran Vulić.

Nije želio objasniti o čemu se radi, tko je to mogao ići na put, a ipak ne ide.

– Pitajte doktora...

Sve to ne zvuči dobro ni poticajno, prije izgleda kao da postoje određeni problemi koji su samo u kvaliteti igrača, ali Vulić i vodstvo kluba morat će se očito pozabaviti i tim problemima.

No treba prvo proći Goricu.

– Gorica ima napadača kojeg bi htio svaki hrvatski klub. Igraju agresivan nogomet, svaki je duel na rubu prekršaja i žutog kartona, igraju muški i mi se tome moramo prilagoditi. Njihovi stranci su prevaga, pogotovo ovi prema naprijed, a i straga su solidni, u bloku, jedna jako dobra momčad – kaže Vulić.

Hajduk je morao u kupu igrati 120 minuta.

– To je iza nas pa, budemo li razmišljali o tome da imamo novu utakmicu za tri dana, gdje nam je onda nogomet. Najbolje da igrače odvedem u HEP da se napune – sarkastičan je Vulić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:07 04.11.2018.

Klon Hitlera i Dorice Nikolić na klupi Hajduka nikako da shvati kako limitirana ekipa sa lošim trenerom poput njega čak niti uz pomoć kmečanja i pritisaka na suce koji navlače za njih nema perspektive ni budućnosti za vise od tavorenjaa u zoni ispadanja.... i za kraj , ona njihova poznata - Dabogda sve izgubili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije