Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP

Hajduk prošao, a njihov bivši igrač poručio: Sudac vam je dao vjetar u leđa

Šibenik - Hajduk
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
01.11.2018.
u 09:07

- Smatram da moramo neke stvari popraviti u našoj igri i vjerujem da možemo daleko dogurati u ovom natjecanju - ističe Jurić.

Hajduk je tek nakon produžetaka slavio na Šubićevcu protiv Šibenika 2:1 i izborio četvrtfinale Kupa.

Trener bijelih Zoran Vulić nakon utakmice je istaknuo:

- Bila je ovo jako teška utakmica, imali smo toliko prigoda, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Bili smo bolji, kvalitetniji, ali primili smo rano taj pogodak i onda smo se morali vaditi, a to u Šibeniku nikada nije lako. U Kupu je najbitnije proći, to smo ostvarili, međutim sada je pred nama još zahtjevnija utakmica protiv Gorice.

Gol vrijedan prolaska u četvrtfinale zabio je Stanko Jurić.

- Imam petnaestak utakmica protiv Šibenika u karijeri, znao sam da mogu biti opasni, bili smo mi svjesni da će oni stati u blok i pokušati brzom tranzicijom doći do nekakve prilike, ali neke stvari jednostavno ne možeš predvidjeti. Zaista nije bilo lako, dogodio nam se rano taj gol, a zatim smo izjednačili tek pred kraj utakmice unatoč brojnim prilikama i pokušajima. U konačnici je najbitnije da smo prošli dalje - rekao je Jurić pa dodao:

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

- Znao sam da to moram zabiti, neopisiv osjećaj je u tom trenutku postići gol za pobjedu. Smatram da moramo neke stvari popraviti u našoj igri i vjerujem da možemo daleko dogurati u ovom natjecanju. Sad nam je u fokusu samo utakmica s Goricom, idemo tamo po pobjedu, a nadam se da će nam ovaj prolaz biti motiv i doza samopouzdanja za ono što nas čeka u nedjelju.

Trener Šibenika Borimir Perković pohvalio je svoje igrače.

- Šteta što smo tako u zadnjim sekundama primili golove. Treba spomenuti da smo imali igrača manje. Utakmica je bila sve ono što smo predviđali. Znali smo da ćemo teško imati posjed i da će Hajduk kontrolirati utakmicu. Sve ono što smo taktički dogovorili igrači su ispunili i u nijednom momentu nismo bili podređeni. Mogu svoje igrače pohvaliti, bili su odlični.

Boris Pandža koji je nekad nosio dres Hajduka, a danas je igrač Šibenika smatra da je sudac Dalibor Mlakar dao vjetar u leđa bijelima.

- Po meni je bio prestrog crveni karton, nije to bio nikakav specijalan start. Prekršaj je postojao, ali ne za crveni karton. Suci su dali Hajduku vjetar u leđa - rekao je Pandža.

>> Pogledajte i što Džajić kaže kako bi završila utakmica Crvene zvezde i Dinama

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Django
Django
09:53 01.11.2018.

Ne ulazim u to je li suđenje bilo korektno ili ne, ali da se kojim slučajem Dinamu protiv Hajduka ovako sudilo kao Hajduku protiv Šibenika, ne bi se tjednima moglo živjeti od kuknjave. Ali dobro, i kuknjava je dio taktike a očito je iz svih Hajdukovih utakmica ove sezone da ona donosi rezultate. Suci paze i maze Hajduk kao kap vode na dlanu, guraju gdje god stignu. Na štetu drugih. Ali nema veze, kontra sile i kontra mraka dozvoljene su sve revolucionarne metode. Poštenje je naime jedan vrlo relativan pojam.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:22 01.11.2018.

Izgleda da su nakon apela klona Hitlera i Dorice Nikolić na klupi Hajduka suci počeli 'respektirati' Hajduk pogurancima…. A možda su i kmečavci opet skupili neku paricu za pošteno suđenje....

DH
dalibor.hren
09:15 01.11.2018.

"Malo vitra"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije