Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI FARMACEUTA

Vulić krije sastav, ali ističe: Jedva čekam stanku i pojačanja!

Matija Matko
Goran Kovacic/Vecernji list
31.10.2009.
u 13:16

- Ono u Šibeniku nije bila Rijeka. Pitanje je trenutka kad ćemo vrhunski rad na treninzima pokazati na utakmici, tvrdi branič Rijeke Turkalj.

Nogometaši Rijeke danas na Kantridi dočekuju Slaven Belupo. Trener Zoran Vulić tu je utakmicu okarakterizirao kao najvažniju u ovom dijelu sezone.

– Belupo ima kvalitetnu i dobru momčad, ali mi se ne moramo bojati nikoga ako budemo pravi, a ako ne, moramo se bojati svakoga. Radimo dobro na treninzima, ali to treba jednako tako odraditi u 90 minuta utakmice. U mjesec dana se ne može puno napraviti, ali na dobrom smo putu – otkrio je Vulić.

Rijekina stratega očito ne brine težak poraz u Šibeniku. I to je bila važna utakmica u kojoj su bijeli posve podbacili. Promjene u sastavu i sustavu ponovno se mogu očekivati. Jasno, Vulić o tome nije htio razgovarati tvrdeći kako ima 22 profesionalca koji mogu igrati, a da on mora odabrati pravih 11.

– U svakoj utakmici izađemo s najboljih 11. Ja ne eksperimentiram kako neki tvrde. Neki su u ovakvoj ili onakvoj tjelesnoj spremi, nekog trebamo sačuvati, ali svi zaslužuju dres u prvih 11. Jedini tko ne može to je Matko, Štroka i Đalovića smo čuvali, a na meni je da odlučim tko će danas igrati – naglasio je Vulić, pozivajući navijače da budu 12. igrač.

Stasiti branič Vedran Turkalj nije htio govoriti jesu li svi igrači u Šibeniku dali sve od sebe, ali smatra da danas igra samo pobjeda jer se treba iskupiti pred navijačima.

– Ono što smo pokazali u Šibeniku, nije bila Rijeka. Pitanje je vremena kada ćemo u utakmici pokazati vrhunski rad na treninzima – dodao je Turkalj.

Vulića samo pobjeda zadovoljava, nevažno je li s druge strane madridski Real Madrid ili Slaven Belupo.

– Radim i čekam stanku kao ozebli sunce da se pojačamo – zaključio je Vulić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije