Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo pojačanje

Vukojević se vratio 
u Dinamo: Hvala Surkisu i Zdravku Mamiću

02.06.2014., Zagreb - Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Aristos. Ognjen Vukojevic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.08.2014.
u 19:00

Ideja je dugo tinjala, a okončana je nakon četiri sata pregovora gazde Igora Surkisa i Ognjena Vukojevića

Još je 20 dana do kraja prijelaznog roka, a Dinamo i dalje dovodi igrače. Nova-stara akvizicija jest – Ognjen Vukojević. Dosadašnji igrač kijevskog Dinama, u koji je otišao upravo iz Maksimira za šest milijuna eura, od danas je igrač zagrebačkih modrih i već sutra bit će na treningu s prvom momčadi.

Vukojević dolazi na jednogodišnju posudbu u Dinamo, no tada mu i istječe ugovor s ukrajinskim klubom te će bez problema moći ostati u Maksimiru budu li to željeli on i Dinamo.

Potpuno sam spreman

Ideja je tinjala dugo, ispipavao se teren, Vukojević je bio u kontaktu sa Zdravkom Mamićem, a onda se sve rasplelo. Vukojević je uspio uhvatiti gazdu kijevskog kluba, dogovorio je sastanak i započeo pregovore koji su trajali puna četiri sata. A rezultat svega jest to da je Ognjen već danas poletio prema Zagrebu i već sutra bit će s novim suigračima i trenerom Zoranom Mamićem.

– Sretan sam što se vraćam u hrvatski nogomet, što dolazim u Dinamo. Vjerujem da mogu pomoći jer sam prošao cijele pripreme i potpuno sam spreman. Hvala na svemu Igoru Surkisu, kijevskom Dinamu i Zdravku Mamiću – rekao je Vukojević koji se već pripremio za ono što ga čeka.

>>Senzacionalan transfer! Dinamo doveo napadača Man. Uniteda

>>Vukojević: Kovača nisam mogao pogledati u oči jer se nije ljudski ponio prema meni

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije