Europska liga

Vukojević: Nitko ne može doći u Kijev i reći da će pobijediti!

'Dynamo Kiev\'s Ognjen Vukojevic celebrates his goal against Besiktas during their Europa League round of 32, first leg soccer match in Istanbul, February 17, 2011. REUTERS/Murad Sezer (TURKEY - Tags:
'MURAD SEZER'
10.03.2011.
u 09:33

- Koliko je novca Manchester City uložio u momčad i kakve je igrače kupio, favorit je i za osvajanje Europske lige. Ali, mi se ne predajemo, kaže Vukojević

Jedan od najjačih, ako ne i najjači par osmine finala Europske lige, svakako je okršaj kijevskog Dinama i Manchester Cityja. Naš reprezentativac u Kijevu Ognjen Vukojević kaže:

– Manchester City je favorit, ne samo protiv nas, smatram ga favoritom za osvajanje Europske lige! Koliko je novca uložio u momčad, kakve je igrače doveo, zaslužuje respekt – kaže Vukojević, ali i naglašava:

– Međutim, nitko ne može doći u Kijev i reći da će sigurno pobijediti, čak ni Barcelona! Iskusna smo momčad, svake godine igramo u Europi i jasno je da ćemo tražiti svoju priliku.

Bi li vas zadovoljila bilo kakva pobjeda u prvoj utakmici u četvrtak?

– Naravno! Bilo bi sjajno kad ne bismo primili gol, u uzvratu bi nam bilo lakše.

Kakvo će vrijeme biti u Kijevu u četvrtak navečer?

– Vrlo hladno, živa će sigurno biti ispod nule. Očekuje se temperatura od oko minus pet Celzijevih stupnjeva. To će svakako biti naša prednost – kaže Vukojević.

Komentara 4

RA
Ragusa
10:33 10.03.2011.

Jest da nema veze s ovim člankom ali zašto ne objavite da je Ministarstvo odbilo zahtjev Štimca za izuzeće zagrebačkog ureda!?

Avatar Castro
Castro
10:50 10.03.2011.

Ragusa, gdje je zapelo majstore !!!?????

RA
Ragusa
11:27 10.03.2011.

Moj Castro, Štimcu Sinovčićeva riblja kost u grlui!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije