Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splićani optimistični

Vukas: Dinamova utrka za rekordom nas ne opterećuje

Hajduk - Dinamo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.05.2015.
u 10:08

Dinamo ima potencijal u mladim igračima, kao i mi u našima.

Valjda će se derbi u Maksimiru napokon odigrati. Posljednja dva nisu, prošle godine Ivan Bebek prekinuo je utakmicu u 84. minuti zbog povika HNS-u, a onaj proljetni nije ni započeo zbog poznate priče o ulaznicama za Hajdukove navijače. Dakle, dva puta po 3:0 za Dinamo... Hajdukov trener Hari Vukas nastoji svoje igrače maknuti od bilo kakvih priča o tim neodigranim derbijima, o Dinamovim nastojanjima da postane prvak bez poraza...

– Nas to ne opterećuje, neću to ni spominjati igračima – rekao je Vukas.

Njegova svlačionica iznimno je optimistična, mladići Andrija Balić, Nikola Vlašić i Fran Tudor napaljeni su na pobjedu u Maksimiru koju Hajduk čeka od 2008. Vukas je također optimističan, ali to drži u sebi.

– Igračima ne treba dodatna motivacija za dvoboj s Dinamom. A istina je da sam optimističan, to temeljim na onom što vidim na treningu – kaže Vukas.

Naravno, ima Vukas i plan B, ako ne može pobjeda, dobar je i neodlučen rezultat. Siguran je da Zoran Mamić u derbiju neće kalkulirati s postavom.

– Ne znam što će napraviti. Dinamo ima širok igrački kadar, ima dosta stranaca, troši dosta novca na dovođenje igrača – kazao je Vukas.

Derbi neće imati rezultatski imperativ, Dinamo ima 35 bodova prednosti, ali barem ćemo vidjeti Balića i Vlašić s jedne, Ćorića i Pjacu s druge strane.

– Dinamo ima potencijal u mladim igračima, kao i mi u našima – kazao je Vukas.

U predvečerje derbija s Dinamom o Vukasu je bilo rasprave i na Nadzornom odboru. Ne imenom, ali predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak istaknula ga je kao kandidata za trenera u novoj sezoni. Istina, nije to ono što je u skladu s Vukasovim željama, on je istaknuo želju da vodi Hajduk i dalje, ali NO je po tom pitanju još uvijek zakopčan, što znači da ima više kandidata.

>> Evo što je Ćorić uoči derbija poručio Baliću i Vlašiću te koji rezultat predviđa

Komentara 9

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
10:21 16.05.2015.

Izgleda samo tebe zanima moj Ozrene meni se ćini ti se budiš i sanjaš samo DINAMO.Uspoređivati Dinami i Hajduk i pisati o nekom derbiju mora da ti noge sm..e i mora da si našmrkan loše droge.Moj ti je savjet mani se posla o kojem nemaš ni malo znanja,ali znaš samo širiti MRŽNJU..

KO
kova123
10:48 16.05.2015.

Propali ste, pomorite se s tim, nesposobni ste !!!

BI
bigstar
10:30 16.05.2015.

kaj bi vas opterecivala, ionako cete izgubiti! AJMO DINAMO!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije