Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE DINAMO Dogodilo se ono što je Ivica Šupe, strijelac protiv Karlovca, priželjkivao

Vukas: Dinamo kao naša nagrada stiže u ludnicu

30.10.2008.
u 16:13

Mali trećeligaški klub, unešićka Zagora, plasirala se među elitu. U četvrt finalu Kupa, nakon što su izbacili Osijeka i Karlovac, snage će odmjeriti sa Dinamom. Dogodilo se ono što je Ivica Šupe, strijelac protiv Karlovca, priželjkivao.

– Ma neka smo dobili Dinamo, mogu obećati da ćemo protiv njih dati sve od sebe. Ovo što smo do sada napravili je čudo, a sad nas čekaju još dva sjajna susreta s jakim protivnikom. Znam da će barem kod nas u Unešiću biti prava fešta – kaže Šupe.

@linkbox@ Nakon pobjede protiv Karlovca fešta u Unešiću trajala je do dugo u noć. Slavio se uspjeh, ali i znanje trenera Harija Vukasa, bivšeg igrača Hajduka.

– Mislim da je to što smo dobili Dinamo za nas jedna velika nagrada. Znam da će cijelo mjesto biti na nogama, na našem će igralištu biti luda kuća kada dođu Zagrepčani. Ne bi se iznenadio da će i u Maksimiru biti više naših navijača, Pašajica, nego njihovih – kazao je Vukas, ali se odmah ugrizao za jezik;

– Nadam se da ove riječi neće sada probuditi navijače Dinama!

A u sportskom smislu dileme nema, Dinamo je jača i bolje momčad. No Unešićani neće prije utakmice izvisiti bijelu zastavu.

– Pružit ćemo pravu, mušku igru, pa što bude. Oni su jači, no mi ćemo dati i preko sto posto naših mogućnosti – kaže Vukas.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije