Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENCI BEZ POLUFINALA
Povratak na članak

Vujović: Što da radim tamo, nema ni vuka, ni ćuka

– Moram pohvaliti naše navijače koji su ispunili Arenu Varaždin. Zbog njih ćemo do kraja turnira igrati maksimalno, do pobjeda – rekao je Vujović.

Komentari 11

DU
duk
13:37 22.01.2018.

Sveti Martin na Muri je prekrasno i mirno mjesto na sjeveru Hrvatske. Često navratim u taj kraj napuniti "baterije" za dnevne obaveze. Vukova ondje, koliko je meni poznato, nema pa ne znam s kojim predjelom zemlje je poštovani slovenski trenerer zamijenio ovo lijepo mjesto. Budući da u Svetom Martinu nema vukova, pa prema tome i nisu moguće akcije koje mu slovenski trener pripisuje. Žao mi je slovenske reprezentacije koja nije ostvarila bolji rezultat ali bit će i drugih prilika, nadam se sa trenerom koji će se koncentrirati na pripremu igre i treninge a ne na sadržaje koje nude veliki gradovi. Živ, zdrav i veseo nam bio Veseline! https://www.youtube.com/watch?v=r_eeqV2rX3g http://www.spa-sport.hr/hr/ https://svetimartin.hr/

VL
DU
Deleted user
14:13 22.01.2018.

Tko o čemu, seljačina o "vukojebini". Hvala Bogu pa je Slovenija jako urbana i krcata metropolama pa ce igrači po povratku imati gdje izači pošto su tu bili okruženi divljim životinjama. Sretno vam bilo susjedi i budite sretni na nesposobnosti i kmetskom mentalitetu naših političara pa imate izlaz na otvoreno more!

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
17:59 22.01.2018.

Pa kozojebima je mjesto u vukojebini...

VL
DU
Deleted user
12:59 22.01.2018.

Čoban je izjavio da su smješteni u vuko.ebini kojoj ne zna niti imena...A gdje si se ti rodio, primitivčino?

VL
ZA
Zagy154
13:51 22.01.2018.

to samo dokazuje njegov primitivizam

VL
KE
kentie
13:43 23.01.2018.

a što Crnogorčino da ja radim u tvom Cetinju, il što da kažem o Podgorici koja se fali s alejom ambasada izgrađenih prije I. svj. rata...mene to nije dojmilo, a ni slomilo, podsjećalo me na običnu tursku kasabu i buba švabu...

VL
AC
acer7
14:36 22.01.2018.

Sad 3 dana mogu posvetiti učenju pravila rukometa. Sramota da ni izbornik ni igrači nisu znali da se ne skače u centru kod izvođenja brzog centra. To Pravilo su sad naučili ali ima ih još. A Sv. martin su super toplice.

VL
KO
koliba
14:29 22.01.2018.

Vuk dlaku mjenja ali ćud ne!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.