Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrenuo ploču

Vujović bi vodio Hrvatsku, a u Sloveniji nas ogovara: 'Hrvati su prepotentni'

Vujović
Foto: Reuters
1/5
31.01.2017.
u 16:07

Hrvatska javnost željela je da vodim njihovu reprezentaciju, ali nisu to htjeli oni koji odlučuju. Sad se osjećam kao 'Janez' - rekao je Vujović.

Slovenski izbornik Veselin Vujović sa svojim je reprezentativcima zastao u zagrebačkoj zračnoj luci pri povratku u Sloveniju nakon osvajanja bronce na Svjetskom prvenstvu. Izjavio je kako bi volio postati hrvatski izbornik.

– Lagao bih kada bi rekao da ne bih. Imam ugovor sa Slovenijom, no ako dođe do ozbiljnog razgovora s ljudima iz hrvatskog saveza, onda bih itekako razmislio – rekao je Vujović.

No, potom je ipak 'promijenio ploču'.

- Hrvati su u sportu prepotentni, uvjereni su da su svi iz okruženja lošiji od njih, posebno se to odnosi na Slovence. Hrvatska javnost željela je da vodim njihovu reprezentaciju, ali nisu to htjeli oni koji odlučuju. Sad se osjećam kao 'Janez' - rekao je Vujović za RTV Sloveniju te se ponovno osvrnuo na završnicu utakmice za broncu u kojoj je njegova momčad slomila Hrvatsku.

- Kad momčad 20 minuta prije kraja gubi s osam razlike, to je svjetlosna godina od uspjeha. Ako momčad u 10 minuta prepolovi razliku trener mora uvjeriti igrače da sljedećih 10 minuta odigraju apsolutno najbolje što znaju, ne gledajući na to što će se dogoditi. Možeš smisliti genijalnu taktiku, ali ona može propasti. Dali smo srce i uspjeli - rekao je Crnogorac.

Komentara 53

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
16:18 31.01.2017.

ima tu istine, naime u okruženju su zaista svi lošiji od HR i s pravom puca vuja na našu reprezentaciju i samo mrvica ju dijeli od zlatne medalje ma o kakvom se prvenstvu radi a vuja ako misli da je tako dobar neka preuzme srbsku reprezentaciju i dođe do četvrtfinala što je ogroman uspjeh za njih a trenutno i sam plasman na završnicu bilo kojeg takmičenja... osobno me razočarao vođenjem slovenaca na pretprošlom prvenstvu gdje su gubili a on bio samo posmatrač no odajem mu priznanje na klubaškom vođenju zagreba

PO
pompa1
16:16 31.01.2017.

"Hrvatska javnost željela je da vodim njihovu reprezentaciju" Htjeli su mediji, nitko nije pitao "javnost". Tu javnost mediji mogu uvjeriti da je prosječan trener zapravo najbolji na svijetu, a mogu i odlične trenere prikazati kao neznalice, kao što su radili Červaru i Babiću. No, ne treba kriviti Vujovića zbog ovakve reakcije, naša bahatost i stav da smo pored toliko jakih reprezentacija pretplaćeni na medalje stvarno je iritantan.

UM
umnjak
16:20 31.01.2017.

Jao "prelivode" haha. Ispusio mjesto i sad kao vrijedja Hrvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije