Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvala Gasperiniju

Vrsaljko: Ponosan sam što ću predstavljati Hrvatsku na SP-u

Vrsaljko
Sanjin Strukic/PIXSELL
04.12.2013.
u 17:02

- Hvala treneru Gasperiniju od kojega mogu puno naučiti. Njegova predavanja na sastancima su sjajna. Važno je da shvatimo očekivanja kluba i ispravimo pogreške - rekao je Vrsaljko.

Šimi Vrsaljku ide odlično u Genoi. Ustalio se u prvu momčad, a dobrim je igrama na sebe skrenuo pozornost i većih klubova.

- Hvala treneru Gasperiniju od kojega mogu puno naučiti. Njegova predavanja na sastancima su sjajna. Važno je da shvatimo očekivanja kluba i ispravimo pogreške - rekao je Vrsaljko za službenu stranicu kluba.

I Genoi ove sezone ide dobro, na sedmom je mjestu.

- U dobroj smo poziciji, no prvenstvo je dugo i još nismo došli do pola - kaže Vrsaljko.

Osvrnuo se i na Svjetsko prvenstvo.

- Trenutno razmišljam o prvenstvu, o SP-u ću misliti kad budem s Hrvatskom. Ponosan sam što ću predstavljati svoju zemlju na najprestižnijem natjecanju.

Komentara 2

CA
canajrasim
22:06 04.12.2013.

Vrsaljko bi trebao igrati u repki umjesto Srne. Srna je dobar za najvise 20 minuta. Vrsaljko samo treba nauciti podici glavu i pocledati prije ubacaja

DO
dodatnazarada
20:39 04.12.2013.

Poštovanje, moja isprika za sve koje ovo neće zanimati i kojima će smetati moja reklama ali ovo je vjerovatno jedini način da Vam predstavim svoj jedinstveni sistem koji mi je donio zaradu od 50-tak tisuća kuna u samo 3 mjeseca.. Siguran sam da i vas zanima takva zarada a jedino što Vam treba za to je strpljenje,dobra volja i detaljno praćenje mojih uputa.Ulaganja za ostvarivanja zarade su minimalna, posebno s obzirom na dobitak.Od mene ćete imati pomoć od samog početka pa sve do kraja igranja. Ovo ne radim samo zato da bih pomogao ljudima nego imam u planu osnovati tvrtku koja bi se bavila analizom parova za kladjenje i potreban mi je dobar glas i preporuka što će biti vaš zadatak kada Vas dovedem do obećane zarade. Volio bih kada me se ne bi osudjivalo unaprijed,posebno prije nego što znate o čemu se točno radi a to možete saznati tako da se javite na mail dodatnazarada @ yahoo . com Veselim se svakom vašem javljanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije