Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TBL LIGA

Vrlo dobri Giriček i Ukić u porazu Fenera

Roko Leni Ukić
VL
27.03.2010.
u 16:23

Gordan Giriček i Roko Leni Ukić vrlo su dobro iskoristili minutažu, no ne i pomogli svom Fenerbahçeu da izbjegne peti prvenstveni poraz u turskom košarkaškom prvenstvu.

U susretu 25. kola Fener je gostovao kod slabašnog Mersina, te pretrpio poraz u završnici susreta. Bilo je 81-80 za domaćina kojem je ovo bila tek deveta ovosezonska prvenstvena pobjeda.

Istaknuli su se u njoj Vincent Shaledon Grier s 21 poenom i šest skokova, kao i Inanc Konc s 17 ubačenih koševa i sedam uhvaćenih lopti, no najbolji strijelac utakmice stigao je iz redova poraženog gosta. S 23 poena (4/4 za dvicu, 4/6 za tricu, 3/4 slobodna bacanja) Gordan Giriček bio je najefikasniji igrač susreta, a svojem je učinku dodao i tri skoka.

Kvalitetan je bio i hrvatski reprezentativni razigravač Roko Leni Ukić koji je uz 11 poena (4/8 za dvicu, 1/2 za tricu) susret okončao kao najbolji asistent. Sedam je lopti dodao suigračima za ubačaj.

TBL liga, 25. kolo: 

Mersin - Fenerbahçe 81:80 

Redoslijed:  1. Efes Pilsen 21-3 (-1), 2. Fenerbahçe 20-5, 3. Banvit 17-8...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije