Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTAN TRANSFER

Vrije u Dinamu: 'Oni su nas nazivali ubojicama, a vi ste im prodali igrača!' Ovo će imati posljedice...

Susret Dinama i AEK-a u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Goran Stanzl/PIXSELL
31.01.2024.
u 08:28

Uprava Dinama pristala je za 3,5 milijuna eura Ljubičića prodati AEK-u, klubu koji je BBB-e nazivao ubojicama, a Dinamo svim silama želio pravnim putem izbaciti iz Europe. Protiv transfera glasali su samo članovi IO-a Skender i Nauković, inače predstavnici navijača

Veznjak Dinama Robert Ljubičić na putu je za Atenu i danas bi već trebao potpisati za AEK. Zvuči šokantno, ali da, prijeći će baš u AEK, klub koji je ljetos huškao grčko pravosuđe na Bad Blue Boyse i bez dokaza ih nazivao ubojicama. Pravosudni procesi su pokazali da BBB-i nisu sudjelovali u ubojstvu navijača Michelisa, no odnosi između Dinama i AEK-a nepovratno su narušeni.

GALERIJA Dinamo je prodao Ljubičića u AEK 

Susret Dinama i AEK-a u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
1/3

Barem se tako mislilo do jučer, kada je Uprava Dinama prihvatila ponudu od 3,5 milijuna eura za svog veznjaka.  Odluka je morala proći glasovanje Izvršnog odbora jer po novom Statutu svaki transfer veći od tri milijuna mora se raspraviti u IO-u.

Robert Ljubičić prelazi u AEK

Prema informacijama koje imamo, predstavnici navijača u IO-u Ivan Nauković i Dubravko Skender bili su protiv. I to rezolutno i odlučno. Što je uostalom i logično, jer tko normalan ide surađivati i dogovarati poslove s klubom koji te je ne tako davno želio izbaciti iz Europe i poručivao da tvoj klub štiti "navijače ubojice".

VEZANI ČLANCI:

Upravi Dinama ovo je veliki autogol u odnosu s navijačima, koji su dosad bili za suradnju, ali ovo je kap koja bi mogla preliti čašu.
Je li blagajna Dinama baš toliko prazna da se moralo ići u dogovore s Grcima? A odlazak Ljubičića sigurno će se osjetiti i u momčadi, jer dečko je to koji je puno značio Dinamu protekle dvije sezone, krpao je mnoge pozicije, trčao kao navijen, borio se za plavi dres... 

Komentara 18

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
09:24 31.01.2024.

A Mamić nije valjalo... Mamić bi ga za 15mil prodao a ovi prodaju samo da si zarade koliko su potrošili na skijanju

Avatar Castro
Castro
09:34 31.01.2024.

Ulica pocela voditi klub. Ali zasto ne ako uprava ne zna. Ako se malo odmaknemo od trenutnog stanja i svega sto se dogadja, ipak je cudno da se igrac prodaje u klub koji nas je htio sportski unistiti. Ali novac je cudo.

LL
lijepa_li si
09:19 31.01.2024.

još malo pa će "organizirani samoupravljači" osim klupskih pitanja izdavat priopćenja o stanju u društvu...strahi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije