Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONKURENCIJA Veznjak ističe kako mu s Calellom dobro surađuje te kako ga dodatno motivira

Vrdoljak: Čemu se bijeli vesele?

31.01.2009.
u 18:09

Iako su Dinamovi nogometaši već odigrali četiri pripremne utakmice, teško je donijeti bilo kakvo mišljenje o plavoj momčadi. Tereni u Sinju, Gabeli i Zagrebu, naime, bili su toliko loši da se nije moglo govoriti ni o kakvoj igri. Stoga se željno očekuje nedjelja i prva Dinamova provjera u Turskoj. Suparnik plavima u Beleku bit će poljski prvoligaš Belchatow (14.30 sati).

- Nadam se da ćemo pokazati što znamo i možemo – rekao nam je Ivica Vrdoljak, najbolji igrača turnira u Gabeli.

Lakše s Calellom
Dinamov zadnji vezni igrač spreman je dočekao pripreme, svjestan da je dolaskom Calella ojačana konkurencija za njegovu poziciju:

- Njegov je dolazak dobro došao i to mi je dodatni motiv. Lakše mi je igrati kad sam u paru s Calellom, kad su dva zadnja vezna na terenu. Dobro surađujem s Argentincem, sigurno će nam biti pojačanje, baš kao i Slepička i Robert Kovač.

Turčin špijun


Dinamov popodnevni trening kamerom je snimao jedan Turčin. Jedan novinar ga je upitao snima li možda za Hajdukove potrebe, na što je Turčin samo neodređeno odmahnuo glavom i za minutu-dvije pospremio kameru i otišao! (pj)
Počinje borba za dresove, može li doći do nervoze?

Bolji od Hajduka
- Svatko od nas daje maksimum, a trener će izabrati najbolju momčad. Bude li taj izbor objektivan, ne smije biti ljutnje.

Iz Hajduka svakodnevno stižu samohvale da je u njegovoj momčadi bolje ozračje nego u vašoj.

- Ha-ha, na osnovi čega zaključuju da je kod njih atmosfera bolja, a mi smo tri godine zaredom prvaci! Ne znam čemu se vesele, možda su sad presretni što su samo bod iza nas! Sami sebe medijski hrabre, jako su glasni. A mi ćemo govoriti na terenu 22. veljače u Splitu.

Može li Dinamo pobijediti na Poljudu?

- Zašto ne? Bolji smo, dokazali smo to i opet ćemo dokazati. Jesenas smo izgubili kod kuće od Hajduka, no isprat ćemo taj gorak okus pobjedom u Splitu. Malo ćemo spustiti na zemlju taj njihov balun, bit će to prvi korak prema osvajanju najslađeg prvenstva – kaže Vrdoljak.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije