Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ RUKOMETAŠICA

Vratarka Tea Pijević: Obrana? Bila je poput švicarskog sira

IHF
03.12.2021.
u 09:00

– Kada ne uđemo sto posto u utakmicu, onda se dogodi ovakav poraz – kaže Ana Debelić.

Valentina Blažević sjajno je otvorila susret s Brazilkama, postigla je prva naša tri pogotka i bilo je jasno da će na kraju biti i naša najefikasnija igračica.

– Jednostavno nismo bile na dobrom nivou u obrani. Dogovor je bio da ih pustimo da šutiraju s vanjskih pozicija, a onda su one cijelo vrijeme igrale jedan na jedan i tu s lakoćom prolazile. U obrani smo počeli igrati dobro igrati tek u zadnjih desetak minuta, ali tada je već bilo kasno za bilo kakav preokret. Ne znam što reći, zašto od prve minute nismo igrale obranu kakvu smo, primjerice, igrale na Europskom prvenstvu. Dopustile smo Brazilkama da se razigraju. Dobro je što je ovo tek prva utakmica i imamo još dovoljan broj utakmica da popravimo dojam – istaknula je Blažević.

Vratarke nisu imale svoj dan. Pijević i Kapitanović zajedno su sakupile tek devet obrana.

– Ne mogu puno reći, Brazilke su nam očitale lekciju, posebice u obrani. Primiti 18 pogodaka na poluvremenu, to nismo mi. Mi smo navikle da nam suparnice zabijaju 18 pogodak u cijeloj utakmici. Nismo uspjele zaustaviti njihovu igru jedan na jedan. Obrana nam je bila kao švicarski sir, pa i mi, vratarke, nismo bile na visini zadatka – istaknula je Tea Pijević.

Ana Debelić trudila se u obrani i napadu, ali ni njoj nije sve polazilo za rukom.

– Kada ne uđemo sto posto u utakmicu, onda se dogodi ovakav poraz – dodala je Ana.

Komentara 1

BO
bolnaistina
09:16 03.12.2021.

Curke glavu gore, idemo dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije