Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekaju se pripreme

Vranješ na čekanju, Ibričiću ponuđen dvostruko viši ugovor

Senijad Ibričić
Robert Anić/PIXSELL
07.01.2010.
u 19:08

Reprezentativac BiH bi po sezoni primao oko 250 tisuća eura, a početkom tjedna sa starijim igračima razgovarat će se o smanjivanju ugovora.

Odbrojavaju se dani, još je sitno do početka priprema za nastavak Hajdukove najgore sezone u PHNL-u. No, u ponedjeljak bi se, tvrde na Poljudu, puno toga trebalo znati. Kad trener Edoardo Reja povede igrače na trening, svi oni koji su višak shvatit će što trebaju učiniti.

Stanka za odluku

Konkretnih dogovora s onima kojih se Hajduk želi riješiti još nema, samo su Brazilci Paraiba i Thiuaginho dobili otpusnice.

– S većinom igrača još razgovaramo, svi su zatražili svojevrsnu stanku da malo razmisle i odluče se – kaže naš izvor iz Poljuda.

Navodno je konkretnu ponudu za razlaz među prvima dobio Dario Jertec, on bi dobio 200 tisuća eura i postao slobodan. No, razmislit će, jer se na taj način odriče zajamčenih pola milijuna eura koliko mu još po ugovoru pripada.

A početkom tjedna bit će obavljeni završni razgovori i sa skupinom starijih igrača koji imaju visoka primanja.

– Moramo smanjiti ugovore, jer bismo za nekoliko mjeseci mogli doći u nezavidnu financijsku situaciju – kaže naš sugovornik.

Isplata dogovorenog

Zbog smanjenja ugovora odgođen je i dolazak Jurice Vranješa koji je na pripremama s Werderom u Dubaiju.

– Novosti još nema. Moja se želja zna, rado bih došao u Hajduk, no o iznosima nismo ni razgovarali. Više će se, valjda, znati idućih dana – kazao je Vranješ.

Hajduk se jednostavno ne želi dovesti u situaciju u kakvoj će uskoro i biti, a to je da ne može platiti igračima ono što je dogovoreno.

U cijeloj recesijskoj akciji rezanja, otpuštanja i dogovaranja odlazaka Poljud je učinio jednu iznimku. Najboljem igraču, miljeniku navijača Senijadu Ibričiću ponuđen je novi ugovor, koji bi trajao do 2013. godine, a reprezentativcu BiH bi godišnja primanja bila udvostručena. Umjesto dosadašnjih 120 tisuća eura, Ibričić bi primao oko 250 tisuća eura po sezoni. U ponedjeljak bi se trebao izjasniti prihvaća li ugovor.

Naravno, to ne znači da Ibričić sigurno ostaje u Hajduku. Dobije li ponudu koja bi zadovoljila sve strane, mogao bi otići.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije