Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogati dosje

Vrag mu ne da mira: Conor McGregor opet završio u pritvoru!

Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
12.03.2019.
u 10:18

Razdražljivog je 30-godišnjeg Irca ovoga puta naljutio obožavatelj

Conor McGregor uhićen je u Miamiju nakon što je obožavatelju oduzeo i razbio mobilni telefon. Privela ga je policija, ali je u pušten uz jamčevinu nakon što je sveukupno četiri sata zadržan u pritvoru.

Najpopularniji borac svijeta ponovno je prezentirao svoju tamnu stranu, odnosno u svoj popis incidenata dodao novi, piše Fightsite.  

- Okrivljenik i žrtva su izlazili iz Fountainbleau hotela kada je žrtva pokušala svojim telefonom fotografirati okrivljenika. Ovaj mu ga je izbio iz ruke, nakon čega je mobitel pao na pod. Nakon toga je okrivljenik nekoliko puta skočio na telefon nanijevši mu štetu. Žrtva je rekla kako je vrijednost telefona 1000 dolara - navedeno je, između ostaloga, u službenom dokumentu.

30-godišnji Irac pušten je uz jamčevinu od 12.500 dolara. Njegovi odvjetnici su nakon toga poslali službeno priopćenje vezano uz cijeli incident.

Conor McGregor ostao je u Americi nakon što je prošli tjedan odradio kaznu za incident u Brooklynu, na UFC 223 eventu. Zbog napada na autobuse bio je osuđen na društveno koristan rad.

Ipak, tek što se očistio jedne tužbe, slijedi mu druga. Upućeni izvori naveli su kako bi se optužba za McGregora u ovom slučaju trebala pojaviti u roku tri tjedna.

Komentara 4

CH
CharlesBukowski
08:53 13.03.2019.

kad seljacina uleti u lovu..

ZI
zip123
10:34 12.03.2019.

Brzo bi se ti umirio.

BA
bazinga
14:29 12.03.2019.

Nije član HDZ da mora paziti šta radi ne živi od poreza ,može sve uhljeba stjerati u rodno mjesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije