Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FORMI JE

Vraća se u reprezentaciju: Hrvatskoj će na Euru prijetiti Fernando Torres

Fernando Torres
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
22.04.2016.
u 09:09

Torres je bio "zlatni dečko" generacije koja je osvojila jedan svjetski i dvaput europski naslov, a činilo se da se nakon blamaže u Brazilu oprostio od nacionalnog dresa

Fernando Torres (32), napadač koji je za Španjolsku postigao pogotke u dva prošla finala Eura, vraća se u reprezentaciju za koju nije igrao od Svjetskog prvenstva u Brazilu, piše list AS. 

Centarfor Atletico Madrida natjerao je svojim igrama i golovima izbornika Vicentea del Bosquea da ga uvrsti u selekciju za Euro u Francuskoj. Torres je bio "zlatni dečko" generacije koja je osvojila jedan svjetski i dvaput europski naslov, a činilo se da se nakon blamaže u Brazilu oprostio od nacionalnog dresa.

No, del Bosque je u problemima s napadačima, od kojih nijedan nije u blistavoj formi, a pogotovu Alvaro Morata i Paco Alcaser, pa je El Nino sve bliže Francuskoj, tvrdi AS. 

Španjolska je na Euru u skupini s Hrvatskom, Češkom i Turskom

>> Torres: Ovo je sramota, sudac nije dostojan četvrtfinala Lige prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije