Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO CRVENI KARTON

Torres: Ovo je sramota, sudac nije dostojan četvrtfinala Lige prvaka!

Barcelona - Atletico Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
06.04.2016.
u 08:33

– Tužan sam jer sam ostavio momčad s igračem manje i preuzimam krivicu jer nismo pobijedili. S 11 igrača sve bi bilo drukčije.

Fernando Torres u sinoćnjoj utakmici Barcelone i Atletico Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka prošao je put od junaka do tragičara. Zabio je gol, a onda dobio drugi žuti karton, nakon čega je Barcelona s igračem više postigla dva gola i okrenula utakmicu.

– Očekivali smo trenutak kada će netko naš biti isključen. Sramota je kada primijetite da vas oni gledaju na drukčiji način. Uefa je imenovala suca (Felix Brych nap. a.) koji nije dostojan četvrtfinala Lige prvaka – rekao je Torres i dodao:

– Tužan sam jer sam ostavio momčad s igračem manje i preuzimam krivicu jer nismo pobijedili. S 11 igrača sve bi bilo drukčije. Ja ću živjeti s tim, ovo mi je jedan od najgorih dana kao nogometašu.

>> Barcelona do preokreta s igračem više, Torres od junaka do tragičara

Komentara 5

NE
Nemanadimak
17:34 06.04.2016.

U pravu je Tores. Prakticki nebi bilo problema da su kriteriji bili isti. Jel za iste takve prekrsaje na BArceloninoj strani nije davao zute kartone. Tako da je jasno da je i sudac navijac BArce :)

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:57 06.04.2016.

Torres: Ovo je domoljubna divota, sudac je dostojan četvrtfinala Lige prvaka!

Avatar jumanji
jumanji
11:50 06.04.2016.

oba žuta su zaslužni. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije