Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDIJI PIŠU

Vraća se Niko Kovač? Bivši izbornik favorit za preuzimanje velikana!

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/8
02.03.2020.
u 17:36

Kovač je prvi izbor među strancima, dok se među domaćim imenima ističe Erol Bulut koji vodi Alanyaspor

Turski velikan Fenerbahče u potrazi je za trenerom nakon što je Ersun Yanal dobio otkaz, a prvi na listi želja je Niko Kovač.

Bivši hrvatski izbornik ističe se među imenima za novog trenera, piše turski Sabah. Kovač je prvi izbor među strancima, dok se među domaćim imenima ističe Erol Bulut koji vodi Alanyaspor. Spominje se i Bruno Labbadia, no čini se da njegove šanse nisu prevelike.

Turci podsjećaju da je Kovačev posljednji klub bio njemački gigant Bayern s kojim je osvojio trostruku krunu – prvenstvo, kup i superkup. No, krajem prošle godine dobio je otkaz jer je momčad upala u lošu seriju.

Fenerbahče je 19 puta bio prvak Turske, no ove sezone ne ide mu najbolje. Nakon 24 kola tek je na sedmom mjestu lige pa traži trenera koji će preokrenuti trend.

– Zadnja dva tjedna uživao sam u skijanju. Takvo što nisam si priuštio punih 13 godina! Uživam u slobodnom vremenu, mnogo putujem, a kao veliki obožavatelj američkog nogometa imao sam priliku i otputovati u Miami i uživo gledati Super Bowl – kazao je nedavno Niko i priznao da se odmoru bliži kraj.

– Osjećam napetost u sebi pa pretpostavljam da ću se od ljeta ponovo angažirati, spremam se na to. Gdje? Od Bayerna puno dalje ne ide, ali to nije ni toliko važno.

Ključne riječi

Komentara 20

DA
DarthVader
18:50 02.03.2020.

Od kad je Fenerbahche velikan?

Avatar majkuvam
majkuvam
21:28 02.03.2020.

Ako ide po vama on će do ljeta potpisati za još najmanje 20 klubova...

ME
Metuzalem
18:11 02.03.2020.

Sa konja na magarca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije