Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon godinu dana stanke

Vraća se Memorijal Mladen Ramljak

Mladen Ramljak
GNK Dinamo
31.07.2021.
u 23:31

Turnir će se održati od 5. do 8. kolovoza na terenima oko maksimirskog stadiona.

Nakon godinu dana stanke zbog COVID-a, vraća se Memorijal Mladena Ramljaka, nogometni turnir koji Dinamo organizira 18. put.

Plavi su predstavili dio svojih igrača za taj ponovno jaki turnir o kojem su govorili sportski direktor i trener prve momčadi Damir Krznar, direktor nogometne škole plavih Željko Kopić i trener juniora Jozo Bandić koji će voditi plavu momčad na Ramljaku.

Turnir će biti vrlo jak, nažalost, bez gledatelja, ali će utakmice Dinama i finale biti prenošeni na HNTV-u. Dinamo će igrati u skupini s Fenerbahçeom, Mariborom i danskim Odenseom, a u drugoj skupini su poljska Legia, mađarski MTK, praška Slavia i talijanski klub Udinese.

Turnir će se održati od 5. do 8. kolovoza na terenima oko maksimirskog stadiona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije