Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO

Vraća se i Copa Libertadores, objavljeno kada će se opet igrati

Copa Libertadores
Foto: UESLEI MARCELINO/REUTERS/PIXSELL
11.07.2020.
u 18:47

Iz CONMEBOL-a su objavili kako će se utakmice u nastavku natjecanja igrati bez gledatelja uz poštivanje svih mjera za sprečavanje širenja virusa.

Natjecanje najboljih jožnoameričkih nogometnih klubova, Copa Libertadores nastavit će se u 15. rujna, objavila je Južnoamerička nogometna konfederacija CONMEBOL.

Drugo najjače kontinentalno klupsko natjecanje Copa Sudamericana nastavit će se tek 27. listopada.

Oba ta natjecanja prekinuta su sredinom ožujka zbog izbijanja pandemije koronavirsa, a u trenutku prekida u boa natjecanja u konkurenciji su ostale po još 32 momčadi.

Iz CONMEBOL-a su objavili kako će se utakmice u nastavku natjecanja igrati bez gledatelja uz poštivanje svih mjera za sprečavanje širenja virusa.

Očekuje se kako bi se finala kako Cope Libertadores tako i Cope Sudamericane trebala igrati u siječnju sljedeće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije