Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUBILARNO 30. IZDANJE
Povratak na članak

Vraća nam se HNL! Što možemo očekivati u novoj sezoni?

Prošla je sezona bila zanimljiva do samog kraja, pogotovu borba za drugo mjesto koja je odlučena u posljednjim minutama zadnjeg kola, ali i borba za opstanak.

Komentari 3

HA
Hajdukkkkkk
16:54 15.08.2020.

Hahaha, ovaj novinar je smiješan s tvrdnjom da Hajduk nema ekipu za više od 5. mjesta. Isti taj Hajduk je bez ikakve smislene igre bio drugi u jesenskom dijelu i prošle godine isto daleko drugi u proljetnom dijelu (18/19 sezona). Da je Tudor gurao formaciju i igrače koji su igrali pod Oreščaninom i Burićem, Hajduk bi igrao protiv Rapida a ne Lokomotiva.

VL
Avatar dzambo
dzambo
01:51 15.08.2020.

Pa et tog Hajduka ''uprava'' i dalje vice na sav glas ide nam dobro i uvijek idu za borbu na titule....pa da vidimo u zadnje cak 4 godine....od 2016...Hajduk je bija trece mjesto, pa opet trece mjesto pa onda cetvrto mjesto pa sad ovo peto mjesto....a sto je NAJGORE u sve te sezone osvajanje bodova bilo je sve MANJE I MANJE...prvo je bilo...69 bodova...pa 66 bodova...pa 62 boda...pa sad 60 bodova...a kad se ''dobro'' zna da bi bija prvak I HNL treba to najmanje 80 i kusur bodiova pa navise....neznam ja samo o cemu uprava Hajduka prica i koga ''zamajava''....ej covjece cak 4 god. nisu se ni pomakli i jos idu prema dole kao u onih prijasnjih 11 god. i na kraju sto je najsmjesnije to ogromno rasipanje bodova Hajduk je ostvarija protiv jedne...Istre,Slavena,Intera , Varteksa,Rudesa i slicnih....

VL
Avatar dzambo
dzambo
20:02 14.08.2020.

U ovoj novoj sezoni....na kraju bit ce poredak ovakav....1.DINAMO.2RIJEKA.3.OSIJEK.4.LOKOMOTIVA.5.HAJDUK.6.GORICA.7.SLAVEN BELUPO.8.VARAZDIN.9.SIBENIK.10.ISTRA 1961.....I sta se moze ocekivat...pa vecinom ''jedno te isto''...kao u zadnjih 15-tak god. netreba biti puno ''vidovit'' za to....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.