Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vori nema dobar tretman

Vori će još dugo plaćati ceh za ispad s Pedersenom

Hrvatska Ukrajina
Pixsell
23.01.2010.
u 08:25

Često nam je mučno gledati kako suparnički igrači u obrani bespoštedno mlate Balića, Duvnjaka i Vukovića ili kako se vješaju na Vorija.

Izbornik Červar s pravom se požalio na tretman najboljeg kružnog napadača na svijetu nakon utakmice s Ukrajinom, no ne treba smetnuti s uma da je Igor Vori na piku sucima nakon incidenta u finalu SP-a u Zagrebu kad je fintirao gađanje u glavu danskog suca Pedersena.

Koliko god je Igorova glava u tim trenucima bila vruća, što zbog bolnog poraza od Francuza što zbog cirkusantskog suđenja koje je pripomoglo tom porazu, Vori si nije smio dopustiti takav ispad. Dogodilo se to na centru terena u Areni, pred kamerama, a snimka je obišla svijet i među najgledanijim je detaljima na You tubeu iz finala SP-a u Hrvatskoj. Iako je riječ o različitim natjecanjima (EHF i IHF), nema sumnje da su suci dobili mig da nagaze Vorija.

Pedersen i Olesen su na EP-u u Austriji, ali budući da ćemo u drugom krugu igrati s Dancima, valjda ćemo ih izbjeći. No, ne bi bilo čudo da nas dočekaju u mogućem polufinalu. Ali za taj pothvat pristali bismo na tu žrtvu.

Komentara 5

PR
prodigy
10:36 23.01.2010.

dragi hrvati. Katastrofa moze biti da ste opče došli do finala, ja nisam mogao gledati, ko da so suci u kockicama. Dobro bio je pritisak sa tribuna i normalno da se priviligira domače ali onda se žalite na suce .......... I sad isto sranje, drugo neznate. a Šta je najbitnije: možete zaklat suca i engleze ali u africi vas neče biti. komaj čakam da se prične!

Avatar mimica
mimica
10:53 23.01.2010.

slovenac ,vi cete biti u africi ,a hrvati po vasim stanovima ,kućama ....znas sta cemo raditi ?sta vam i oduvijek radimo........zene

Avatar mimica
mimica
10:54 23.01.2010.

zao mi je sto ga nije pogodio u glavu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije