Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Fifi podržavaju ideju

Vokrri: Volio bih da Kosovo u kvalifikacijama igra sa Srbijom

Nogomet
10.11.2010.
u 09:27

U NS Kosova nadaju se brzom odlasku Uefina predsjednika Michaela Platinija, koji koči njihov ulazak u Uefu.

Nogometna reprezentacija Kosova sudjelovat će u kvalifikacijama za SP u Brazilu 2014. godine, potvrdio je to i predsjednik Nogometnog saveza Kosova Fadil Vokrri za srbijanski Kurir.

Nedavnom sastanku u Nyonu nazočio je i velik broj albanskih tajkuna te su lobirali za primanje Nogometnog saveza Kosova u Uefu. Kako se Uefin predsjednik Michael Platini protivi toj ideji, u NS Kosova nadaju se njegovu brzom odlasku s te dužnosti. Zato s nestrpljenjem čekaju izbore sljedeće godine te se nadaju da će Platinija zamijeniti netko drugi. Što se tiče Fife, to je navodno gotova stvar.

– To se mora dogoditi, to je realnost. Želimo igrati u kvalifikacijama i ne vidim prepreku da se to dogodi. Kosovo je priznala 71 država. Većina njih su ekonomske i nogometne sile čija je želja da reprezentacija Kosova bude Uefin i Fifin član – rekao je Vokrri.

Predsjednik NS Kosova istaknuo je da je smisao nogometa spajanje ljudi i država.

– Volio bih da u našim prvim kvalifikacijama za SP budemo u skupini sa Srbijom, to bi smanjilo napetosti. U NS Kosova želimo što prije odigrati prijateljski susret s "orlovima", a moja je osobna želja da se ta utakmica igra na stadionu Partizana, za koji me vežu najljepše uspomene iz igračke karijere – zaključio je predsjednik NS Kosova Vokrri.

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
10:33 10.11.2010.

Već vidim kak prije nastupa srpski igrači šeću Prištinom, slikaju se, idu na bakljave, a stanovnici im prilaze, traže autograme, kažu kak su i oni nekad davno živjeli u toj državi >:-))

JA
jasijen
10:52 10.11.2010.

To je neizbjezna realnost i treba uciniti sve da se postuje i prihvati tako, svaka cast Vokrri, uvijek svjetlijom stranom, tako se stvaraju zdravi temelji za zdravu buducnost.

OB
-obrisani-
11:01 10.11.2010.

Vokrri: Volio bih da Kosovo u kvalifikacijama igra sa Srbijom pa da na stadionu Maracana Kosovari doživimo ono što smo za vrijeme Miloševiča propustili..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije