Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DERBIJA

Vodili su 'rat' snimkama s Dinamom, a njihov trener poručio: 'Ljubomoran sam na plave'

Ivica Kulešević i Nenad Bjelica
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
14.02.2020.
u 14:02

Uoči utakmice, priznao je, dvoji kakvom formacijom tražiti bodove protiv Dinama – napadačkom ili jako napadačkom

Dugo vremena uvertira utakmice između Osijeka i Dinama nije bila ovako "vruća". Nakon što su se iz Gradskog vrta požalili kako nemaju suđenje kakvo imaju njihovi konkurenti, a čemu je povod bilo rano isključenje Dmytra Lope u prošlom kolu, iz Maksimira su odgovorili snimkom situacija zbog kojih je Osijekov Ukrajinac zaslužio dva žuta kartona u uvodnih 15 minuta utakmice protiv Intera.

U Osijeku su, pak, odlučili uzvratiti na Dinamovu snimku pa su odgovorili svojom kompilacijom deset situacija u kojima su suci "zažmirili" u korist Dinama. "Dinamo očigledno voli videozapise. Evo, poklanjamo im naš Top 10 izbor", kratko je napisano uz snimku objavljenu na klupskim društvenim mrežama, a na kojima su se našle situacije utakmica Dinama protiv Osijeka, Hajduka, Intera, čak i Cibalije.

"Rat" snimkama ne opterećuje trenera Osijeka Ivicu Kuleševića iako je isključenje Lope i dalje "vruća tema".

– Nemamo problema s ponašanjem naših igrača, naprotiv. Mislim da smo nekad na terenu prekorektni i prenaivni. Takve individualne stvari se događaju, gledali smo tu snimku sto puta i nitko ne može garantirati je li bio kontakt za kazneni udarac ili nije. Nismo momčad koja "folira", nego smo jedni od najkorektnijih u ligi – kazao je trener Osijeka koji ima brige drukčije prirode.

Uoči utakmice, priznao je, dvoji kakvom formacijom tražiti bodove protiv Dinama – napadačkom ili jako napadačkom.

Ljubomoran sam na Dinamo zbog načina na koji igraju obranu i koliko su malo golova ove sezone primili. Optimist sam iako nismo ušli u nastavak sezone kako smo željeli, ali vjerujem u ovu momčad. Napadačkom igrom pokušat ćemo poremetiti Dinamovu stabilnost u obrani i zabiti gol ili više njih. Mi nismo momčad koja se može samo braniti i čuvati "nulu", ekipa nije tako sastavljena niti ja vjerujem u takav nogomet – najavio je utakmicu trener Osijeka koji, osim kartoniranog Lope, ne može računati ni na ozlijeđenog Bočkaja.

>>> Pogledajte kako je izgledalo testiranje VAR-a na Maksimiru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije