Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizu odlaska

Vodeća momčad Belgije ponudila ugovor Dinamovom golmanu

Eduardo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
12.12.2015.
u 12:55

Dinamo je u početku pokazao suzdržanost jer je riječ o prvom vrataru, no pregovori su nastavljeni.

Golman Dinama, Portugalac Eduardo, nakon utakmice s Bayernom naznačio je kako bi u slučaju dobre ponude mogao napustiti Dinamo.

- Imam ugovor i ništa više ne mogu reći o tome. Mogu samo reći da me ljudi ovdje jako dobro tretiraju. Ako se dogodi nešto što bi zadovoljilo i mene i Dinamo, onda ćemo vidjeti – kazao je vratar plavih.

A prema pisanju belgijskih medija izgleda kako bi Eduardo mogao preseliti u vodeću momčad tamošnjeg prvenstva - Club Brugge.

- Eduardo je u prvom planu - piše Sport.be o interesu Club Bruggea, a Mais Futebol je na sličnom tragu:

- Dinamo je u početku pokazao suzdržanost jer je riječ o prvom vrataru, no pregovori su nastavljeni. Eduardu je ponuđen ugovor na 2.5 godine te je voljan napustiti Zagreb.

>>Eduardo: Kad bi to zadovoljilo klub i mene, otišao bih iz Dinama

Komentara 10

Avatar Titanov sin
Titanov sin
13:48 12.12.2015.

Bilo bi mi žao, dobar golman. Pogotovo kad imam u vidu da naš drugi golman ne stigne uvijek na utakmicu. Mislim da bi bilo najbolje hajdučine pitati kakav je Eduardo golman hehe

DU
Deleted user
16:14 12.12.2015.

Samo da każem ono što Halar prešućuje a to je da Eduardo iz Dinama ne odlazi zbog nezadovoljstva i sl,već zbog toga što ga ugovor sa Dinamom veže joś godinu i pol,a nakon toga je bez kluba i pitanje tko bi ga angažirao u tim godinama,a Belgijanci mu nude dvijei pol godine ugovora i normalno da će pristati za sličnu lovu jer tim činom produžuje si karijeru i povećava zaradu i to je jedini razlog odlaska a ne nezadovoljstvo kako većina novinara to hoće prikazati.

LI
Lik123
14:22 12.12.2015.

Nama ne valja, prvaku Belgije naravno valja. Koji smo mi čobani, to nije normalno :((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije