Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE VRATARA

Eduardo: Kad bi to zadovoljilo klub i mene, otišao bih iz Dinama

Eduardo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
10.12.2015.
u 17:36

'Bilo je ove sezone dobrih i loših stvari, ali zbog detalja smo ostali bez proljeća u Europi. I to u dva susreta s Olympiakosom.'

Završila je i ta priča, još jedna europska besjeda okončana je u prosincu, proljetni mjeseci i dalje za Dinamo ostaju sanak pusti. Peti je ovo put da je Dinamo igrao u skupini Lige prvaka, još uvijek je ona momčad s kraja 90-ih bila konkurentnija, ali ova današnja bila je bolja od posljednja dva nastupa u Ligi prvaka. Priča je okončana dobrom predstavom protiv Bayerna.

- Da, dobro smo odigrali, ali razlika je ipak u rezultatu, Bayern je svoje iskoristio, mi smo nismo, a imali smo ih mnogo. No, moramo biti ponosni kako smo se borili s ovako velikom momčadi. Bilo je ove sezone u Ligi prvaka dobrih i loših stvari, mislim da smo zbog detalja ostali bez nastavka igranja u Europskoj ligi, u dva susreta s Olympiakosom bili smo bolji ali smo izgubili. No, puno smo naučili iz svih ovih utakmica što je važno za sljedeću sezonu – kazao je Eduardo.

Vratar Dinama pričao je o sljedećoj sezoni, a navodno ima ponudu koju je donio u Dinamo i mogao bi otići.

- Imam ugovor i ništa više ne mogu reći o tome. Mogu samo reći da me ljudi ovdje jako dobro tretiraju. Ako se dogodi nešto što bi zadovoljilo i mene i Dinamo, onda ćemo vidjeti – kazao je vratar plavih.

Jeremy Taravel je u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji otišao iz svlačionice, no to je za analizu nekih drugih stručnjaka, nas je više zanimao nogomet.

- Kad u dvije minute primiš dva gola, onda nije dobro. No, s druge strane igrali smo dobro, pa i 0:2 s Bayernom nije loš rezultat, iako sam tužan jer smo imali nekoliko velikih prilika. Ali, OK, ovo je ipak Liga prvaka, skupili smo iskustvo i možemo biti ponosni – kazao je Francuz.

Protiv Bayerna se mogao proslaviti Josip Pivarić, imao je tri velike prilike.

- Nije lako uči u šanse protiv Bayerna, baš nije htjela u gol. A opet, moramo biti i zadovoljni jer smo takvoj momčadi dobro parirali. Možda smo se malo zanijeli u drugom dijelu, previše otvorili, nismo bili tako čvrsti kao u prvom i stigla je kazna – rekao je Pivarić koji je uzeo dres Philipa Lahma za poklon nekome.

Bayernovi nogometaši nisu bili previše razgovorljivi, većina ih je bez riječi otišla u Bayernov autobus, pristajali su tek na fotografiranje.

- Dinamo ima mladu momčad koja će sljedeće godine sigurno igrati značajniju ulogu u Ligi prvaka- kratko je rekao Jerome Boateng, a Arturo Vidal je dodao:

- Naš je cilj da dođemo do finala. Očekujem da ćemo na proljeće biti još bolji, momčad se još diže i možemo otići do kraja.

>> Mamić vadi Ćorića iz igre 'jer je zaigran', a Fernandes mu ne smeta

>> Guardiola nahvalio dva mlada dinamovca: 'Pred njima su velike karijere'

>> Dinamo pružio dobar otpor, ali Lewandowski je šokirao Maksimir

Komentara 13

Avatar peet
peet
18:02 10.12.2015.

Mozete se ne sloziti samnom, ali izuzev par kikseva sasvim solidan vratar.. U LP (izuzetak Olyimp i Bayern -prve utakmice) i protiv hajduka je vadio dinamo maximalno. Good luck Eduardo!!

OL
olrajt
19:36 10.12.2015.

Eduardo je dobar golman!Nije Irović,Škorić,Vlak Ladić ali je opravdao povjerenje trenera!Profesionalnoje bodradio i radi svoj posao!

MA
.Marsijanac
20:12 10.12.2015.

Dobar vratar, ali nije ono sto Dinamu treba. Dinamo mora biti strpljiviji sa nasim deckima. Pored Eduarda jos ce zeljeti otici Soudani i Fernandes ( ovaj sto prije to bolje) i sve ostale strance treba prodati ( ukljucujuci Hodzica i Heriqueza), izuzev Taravela. Treba dovesti jos 2-3 strana igraca vise kvalitete i osloniti se na mladi narastaj. Recimo ,meni bi bilo draze da je igrao Brekalo umjesto Fernandesa. Rezultat bi i onako bio isti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije