Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Vodeća Girona pobjegla pet bodova Realu, Tottenham izgubio u sudačkoj nadoknadi

LaLiga - Girona v Real Madrid
ALBERT GEA/REUTERS
11.11.2023.
u 16:43

S 11 pobjeda Girona je prikupila 34 boda i nalazi se na vrhu ljestvice s pet bodova više od Real Madrida koji će od 21 sat ugostiti Valenciju. Rayo Vallecano je s 18 bodova devetoj poziciji.

Nogometaši Girone će i nakon 13. kola španjolskog prvenstva ostati vodeća momčad, jer su u prvoj utakmici subotnjeg programa slavili s 2-1 protiv Rayo Vallecana na gostovanju u Madridu.

Domaća momčad je povela golom Alvara Garcije u 5. minuti. Ukrajinac Artem Dovbik je izjednačio u 42. minuti, a konačnih 2-1 postavio je Brazilac Savio u 65. minuti.

S 11 pobjeda Girona je prikupila 34 boda i nalazi se na vrhu ljestvice s pet bodova više od Real Madrida koji će od 21 sat ugostiti Valenciju. Rayo Vallecano je s 18 bodova devetoj poziciji.

Tottenham izgubio

U prvom susretu 12. kola engleske Premier lige veliku su pobjedu ostvarili nogometaši Wolverhamptona koji su s 2-1 svladali Tottenham.

Tottenham je poveo već u trećoj minuti golom Brennana Johnsona te je vodio sve do 91. minute. Novom pobjedom Tottenham je opet mogao preuzeti prvo mjesto na ljestvici, ali ne da nije uspio u tome, već je ostao bez ičega na ovom gostovanju.

U 91. minuti je džoker s klupe, Španjolac Pablo Sarabia, odlično primio ubačaj i još ljepše okončao akciju golom za 1-1, a potom je u 97. Sarabia asistirao, a gol za 2-1 Wolverhamptona postigao Lemina.

Tottenham je upisao drugi poraz u sezoni te je ostao na drugom mjestu ljestvice. Pobjeda je Wolverhampton podigla na 12. mjesto ljestvice.

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije