Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika nada

VIDEO Zlatane jesi li to ti? Oduševio nogometni svijet potezom na utakmici

Frosinone Calcio v Empoli Calcio - Serie A Arijon Ibrahimovic of Frosinone Calcio celebrates after scoring second goal d
IMAGO/Giuseppe Maffia/IMAGOSPORT
11.11.2023.
u 15:00

Arijon Ibrahimović uspio je zabiti gol i asistenciju u pobjedi svoje momčadi te tako postati najmlađi igrač u ligama petice kojem je to pošlo za rukom

Zlatan Ibrahimović prošle je sezone objesio kopačke o klin, ali već ove je zablistao novi Ibrahimović - Arijon, napadač Frosinonea na posudbi iz minhenskog Bayerna. Ibrahimović je debitirao za Bavarce u veljači ove godine, odigravši 13 minuta u 3-0 pobjedi protiv Bochuma, ali je poslan u talijansku Serie A na jednu sezonu u kojoj je zablistao.

Nakon skromne minutaže na početku sezone, Ibrahimović je prvu pravu priliku dobio u utakmici Kupa protiv Torina. U 78 odigranih minuta 17-godišnji ofenzivac zabio je gol, a potom je uslijedio prvenstveni dvoboj s Empolijem u kojem je u 80 minuta upisao gol i asistenciju u pobjedi svoje momčadi 2:1.

Tako je njemački U-18 reprezentativac postao najmlađi igrač u pet najjačih europskih liga koji je zabio i asistirao u istoj utakmici. U Frosinoneu su zadovoljni viđenim i sljedeće godine namjeravaju aktivirati klauzulu od 3,5 milijuna eura, koliko ga je zaštitio Bayern.

No, i Bavarci su se pobrinuli da ne ostanu bez njega, no to bi ih moglo skupo stajati. Ako Frosinone aktivira tu klauzulu, minhenski ga velikan ima pravo odmah vratiti, ali za cijenu od 11 milijuna eura, koja će još rasti 2025. godine, jer će mu tada cijena narasti na 15 milijuna eura.

 

 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Art of Noise
Art of Noise
17:17 11.11.2023.

Ne radi se o Ibrahimovićevom sinu.

ČV
čača vrati se
15:31 11.11.2023.

njemački šipac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije