Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pariz

Vlasnik PSG-a ne želi ni razgovarati o transferu Verrattija u Barcelonu

Marco Verratti
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.07.2017.
u 15:35

Nova priča o za sada neispunjenoj želji igrača dolazi iz Pariza. Njihov veznjak Marco Verratti želi prijeći u Barcelonu, od koje je dobio ponudu, ali vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi o tome ne želi razgovarati

U transferima igrača vrte se milijuni eura, ali i želje nogometaša. No konce u rukama čvrsto drže vlasnici klubova. 

Nova priča o za sada neispunjenoj želji igrača dolazi iz Pariza. Njihov veznjak Marco Verratti želi prijeći u Barcelonu, od koje je dobio ponudu, ali vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi o tome ne želi razgovarati. 

Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu za španjolski Mundo Deportivo je rekao kako je Talijan Verratti zatočenik Pariza.

- Al-Khelaifi mi je rekao kako mu u Dohi neće oprostiti ako proda Verrattija. - pojasnio je Bartomeu i dodao:

- Ako Verratti dobije klauzulu da ga oslobodi obveza, možemo pregovarati. No sada nisam siguran hoćemo li uspjeti pregovarati s njima prije krajnjeg roka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije