Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produljio vjernost

Messi doživotno u Barci: Objavljeni nevjerojatni iznosi novog ugovora

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.07.2017.
u 12:50

Sporazum će biti potpisan u nekom od sljedećih tjedana kada se Messi vrati i priključi pripremama uoči nove sezone

Španjolski nogometni doprvak Barcelona produžio je ugovor s argentinskim napadačem Lionelom Messijem (30) do 30. lipnja 2021. godine, priopćila je u srijedu Barcelona.

"Sporazum će biti potpisan u nekom od sljedećih tjedana kada se Messi vrati i priključi pripremama uoči nove sezone", navedeno je u priopćenju Barcelone.

"Klub je jako sretan i zbog obnove ugovora i zbog Messijeve odanosti. On je najbolji nogometaš u povijesti koji je čitavu profesionalnu karijeru proveo u Barceloni te je vodio do ere izvanrednih uspjeha, nečeg neviđenog u svjetskom nogometu", dodaje katalonski klub.

Messi, koji je zabio 37 golova u La Ligi prošle sezone, član je Barcelone od 13. godine. Razvijao se u njihovoj školi i postao jedan od najboljih nogometaša svijeta.

Peterostruki dobitnik Zlatne lopte, argentinski napadač ušao je u zadnjih 12 mjeseci svog aktualnog ugovora kada je potpisao ovaj novi. Ovim potpisom Messi se priključio svojim suigračima Luisu Suarezu i Neymaru, koji su nove ugovore potpisali prošle godine.

Prema pisanju lokalnih medija, Messi ostaje najbolje plaćeni igrač kluba, potpis ugovora vrijedan je 25 milijuna godišnje, godišnja plaća iznosit će mu 31 milijun eura, a odštetna klauzula podignuta je na 300 milijuna eura.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
11:04 06.07.2017.

Messi doživotno u Barceloni, do 2021????? Znači 2021. je kraj.................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije