Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruska liga

Vlašić potvrdio odličnu formu, ponovno je strijelac u pobjedi CSKA

Nikola Vlašić
Foto: DAVID W CERNY/REUTERS/PIXSELL
1/5
08.12.2018.
u 16:25

CSKA je nakon vodstva od 2-0 jedva sačuvao pobjedu protiv zadnje momčadi lige, koja je u nastavku smanjila na 2-1, a potom su gosti promašili i penal

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić bio je strijelac za svoj CSKA koji je u Moskvi pobijedio Jenisej s 2-1 u 17. kolu Ruske lige. 

Vlašić je postigao drugi gol za Moskovljane u 15. minuti utakmice na dodavanje Šalova. Bio je to Splićaninov četvrti gol u prvenstvu, a još tri je postigao u Ligi prvaka. 

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

Inače, CSKA je nakon vodstva od 2-0 jedva sačuvao pobjedu protiv zadnje momčadi lige, koja je u nastavku smanjila na 2-1, a potom su gosti promašili i penal. 

CSKA je treći na ljestvici s 30 bodova, a ispred su samo Zenit (34) i Krasnodar (32).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije