Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRIJELAC TREĆEG GOLA

Vlašić: Nemamo što misliti, svaka utakmica se treba igrati na Poljudu

Split:  Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovenija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
07.09.2021.
u 23:33

- Svi znamo da imamo kvalitetu ne 11 igrača, nego svih 20. Svi osjećamo veliko zajedništvo i atmosfera je odlična - zaključio je

Nikola Vlašić ušao je kao zamjena na Poljudu, a onda zabio i gol za velikih 3:0 praktički tren prije zadnjeg sučevog zvižduka. 

- Drago mi je zbog gola. Mislim da smo bili bolji. Čestitam ekipi - započeo je Vlašić za Novu Tv.

- Mislim da je Poljud pokazao večeras da se treba s reprezentacijom igrati samo ovdje. Svaka čast svim stadionima, ali ovo je najbolji. Dvije pobjede ovdje, nemamo se što misliti za sljedeće utakmice - rekao je Nikola Vlašić.

Split:  Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovenija
1/13

Je li zadovoljan ovim ciklusom?

- Prva utakmica protiv Rusije, šteta što nismo imali barem dva, tri treninga skupa bilo bi to bolje,a  onda i Slovačka, teško gostovanje, težak teren, ne znam koliko se to vidjelo. Bilo je teško kontrolirati loptu. 

Vatreni čekaju nastavak kvalifikacija i utakmice na Cipru 8. listopada i u Osijeku protiv Slovačke 11. listopada.

- Svi znamo da imamo kvalitetu ne 11 igrača, nego svih 20. Svi osjećamo veliko zajedništvo i atmosfera je odlična - zaključio je Vlašić.

Komentara 43

DP
d0m_p3r1gnon
00:08 08.09.2021.

Nepotrebna izjava. Hrvatska reprezentacija mora igrati na svim stadionima Lijepe Naše koji mogu zadovoljiti standarde naše repke. Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Pula, Varaždin i dodao bih ovdje još i Mostar koji je 5. najveći hrvatski grad gdje žive naša hrvatska braća

RE
RedTree
00:06 08.09.2021.

Momak malo vruće glave rekao i radi preduge apstinencije iz Dalmacije, naravno treba igrati po cijeloj Hrvatskoj, to kao hajdukovac kažem i vjerujem u dobru atmosferu u Osijeku za mjesec dana, što ne umanjuje da se ipak južnije malo strastvenije navija.

AL
alzamalo
23:42 07.09.2021.

A gdje da se igra kad mafija ne moze napraviti jedan pisljivi nac. stadion

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije