Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUGORJE Modri se u dobroj atmosferi pripremaju za nastavak prvenstva, a u međuvremenu zdušno bodre naše rukometaše

Vlak u Bocellijevu apartmanu

22.01.2009.
u 18:50

Već treću godinu zaredom Dinamovi nogometaši prvi dio zimskih priprema provode u Međugorju, uza silnu pažnju ljubaznih domaćina. Plavi uvijek odsjedaju u najboljem međugorskom hotelu “Villa Regina”, udaljenom dvjestotinjak metara od crkve sv. Jakova. U tom je hotelu ljetos odsjeo i slavni tenor Andrea Bocelli, i to u predivnom apartmanu, u kojem je sad smješten Dinamov trener Marijan Vlak!

- Dinamov je dolazak za nas uvijek nešto posebno. Zahvaljujući Niki Dodigu, koji je u hercegovačkom kršu sagradio odlične nogometne terene, ovdje je živo i početkom godine - kaže Jure Vasilj, vlasnik hotela, u kojem su još odsjedali Varteks, Cibalia, Rijeka, Maribor, Lendava, Drava i HIT Gorica. Dinamovi nogometaši slobodno vrijeme najviše provode uz prijenosna računala, pogotovu Južnoamerikanci, koji tako kontaktiraju s rodbinom i prijateljima. Ima i kartaških skupina, neki igraju playstation, a u dane rukometnog SP-a igrači gledaju utakmice naše reprezentacije, većina u sobama. Od Južnoamerikanaca rukomet najviše zanima Etta, a Šokota, Balaban, Bišćan, Hrgović, Vrdoljak i Butina, sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem te glasnogovornikom Sinišom Jagodićem i članom Izvršnog odbora Adolfom Kožulom bučno su pratili hrvatsku rukometnu fantaziju u susretu protiv Španjolske.

- Satrali smo ih, feno-meno-menalno! - uzviknuo je na kraju Balaban, nakon utakmice u kojoj su pljeskom pozdravljane Alilovićeve i Losertove obrane, Červarove verbalne akrobacije u minutama odmora, pa golovi Lackovića, Čupića, Vorija..., teledirigirana dodavanja Balića...

Plave u “Villi Regini” posjećuju brojni navijači, nogometaši se fotografiraju s njima, neki uspiju dobiti i dres, a u posjetu je bio i general HVO-a Zlatan Mijo Jelić, predsjednik NK Široki Brijeg, koji će 14. veljače gostovati na Poljudu u Hajdukovoj generalki za susret s Dinamom 22. veljače.

- Neka Mamić da mojim igračima premije za tu utakmicu, pa da spustimo Hajduk na zemlju! - rekao je Jelić.

Sve je, baš sve, podređeno splitskom derbiju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije