Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravoslavni Božić

Vlade Divac usred dana pucao iz sačmarice po kalifornijskom gradiću

Foto: Screenshot/YouTube
10.01.2019.
u 13:32

Tamošnji su Srbi slavili uz dopuštenje i kontrolu policije

Vlade Divac, umirovljeni košarkaš koji danas radi kao generalni menadžer Sacramento Kingsa, proslavio je pravoslavni Božić pucajući po kalifornijskom gradiću Jacksonu iz sačmarice.

Divac se pridružio brojnim Srbima koji su tako slavili u gradu poznatom i po prvoj pravoslavnoj crkvi u SAD-u, crkvi svetog Save, a iz sačmarica su se ispaljivali lažnjaci uz dopuštenje i kontrolu policije.

Riječ je o tradiciji kojoj se vesele i tamošnji Amerikanci, tako barem ističu Srbi iz Jacksona, koji su u taj kraj mahom doselili u vrijeme zlatne groznice

Uz pucnjavu, u kojoj je Divac sudjelovao na poziv organizatora proslave, moguće je vidjeti i obilje svinjetine te rakije.

Komentara 101

IB
ibiza
13:55 10.01.2019.

primitivizam

Avatar doog_kool
doog_kool
13:48 10.01.2019.

Boze dragi bolesnog li naroda. Slave rodjenje Isusa ili Hristosa kako oni kazu pucnjevima iz vatrenoga oruzja......

Avatar poljicanin
poljicanin
14:54 10.01.2019.

Izgleda da Srbin ne može normalno slaviti bez oružja,budale na kvadrat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije