Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rubrika za hazardere

Vjerujete li da Dinamo može do kraja? Evo što sada kažu kladionice

Dinamo otputovao u Belgiju
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
26.10.2018.
u 15:10

Prvi favorit Europske lige je trenutačno Chelsea.

Ako ste se kladili da će Dinamo proći skupinu u Europskoj ligi, što je bilo odvažno s obzirom na uglavnom neuspješnu povijest modrih u europskim natjecanjima, možda će vaš hazarderski nos zanimati sljedeći podatak.

Dan nakon što je Dinamo na gostovanju svladao Spartak iz Trnave 2:1, te tako praktički osigurao plasman u naredni krug, brojne su kladionice korigirale tečajeve i uz Dinamo stavile koeficijent 67 (može se naći i ponešto bolji, op.a.).

Dinamo se tako našao u krugu od petnaestak najvećih favorita, među kojima kolo predvodi londonski Chelsea s koeficijentom 5.50. Kao vrlo izgledni kandidati za naslov su još istaknuti Arsenal (8.00) i Sevilla (13.00), dok se na samom začelju nalazi siroti luksemburški Dudelange (koeficijent je 1500, negdje i 2500).

Identičan koeficijent kao Dinamo u ovom trenutku još imaju i kijevski imenjak, Olympique de Marseille i Bešiktaš, ali imajte na umu da će se karte još miješati do kraja natjecanja po skupinama, a pogotovo kada će se znati tko će ući u Europsku ligu iz Lige prvaka.

>> Pogledajte što su rekli igrači Dinama i trener Nenad Bjelica dan nakon pobjede nad Spartakom

Komentara 4

AN
angeomihael
15:42 26.10.2018.

Samo pet šest tekmi na proljeće da Dinamo pobjedi a drugo nije važno.

JE
jejeee
16:28 26.10.2018.

reko,vec se prica o finalu EL ,a ono za vecernji list kraj grupne faze je kraj

Avatar zagorac2
zagorac2
09:05 27.10.2018.

do kraja ? cega ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije