Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajić:

Vjerujem da možemo pobijediti aktualnog prvaka Europe

Mladost
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
20.02.2020.
u 08:45

Trener Mladosti Zoran Bajić informira nas da je Ivanu Marceliću (koji inače od desete godine boluje od dijabetesa) nešto bolje, napokon su mu sniženi temperatura i tlak, ali u petak ga neće biti u sastavu

U njihovu prvom srazu u Budimpešti, bilo je to u prosincu prošle godine, Mladost je doživjela jedan od najtežih poraza. Žapci su izgubili od Ferencvárosa s 5:14, pa će im to biti motiv više da u petak pred svojim navijačima (u 20.30 sati) protiv službenog europskog prvaka pokažu svoje najbolje lice. I bolje od toga...

– Ono je bila utakmica za zaborav, kao da nismo bili tamo. Nakon osvojenog Hrvatskoga kupa očito nismo bili pravi. Naša najveća prednost je to što igramo doma. Istina je da igramo puno utakmica, ovo će nam biti treća u osam dana, ali imamo neke automatizme i idemo dalje – kaže jedan od najiskusnijih u momčadi Mladosti, rumunjski internacionalac Cosmin Radu (38).

Sad već na solidnom hrvatskom jeziku, jer Raduu je ovo već deveta sezona u Hrvatskoj, peta na Savi. Praktično se srodio s mladostašima.

– Nedostaje nam bolesni Marcelić, prvi vratar i kapetan, ali nekako se krpamo. Mladi Jurlina pokazao je da može dobro braniti, a i Luka Bukić jako se dobro snašao u ulozi kapetana – napominje Cosmin, a na upit koga se najviše pribojava iz mađarskog sastava, tko mu se čini najopasnijim, odgovara:

– Svi su opasni. I Denes Varga i Zamalki, on mi je čak bolji od Vamosa.

Trener Mladosti Zoran Bajić informira nas da je Ivanu Marceliću (koji inače od desete godine boluje od dijabetesa) nešto bolje, napokon su mu sniženi temperatura i tlak, ali u petak ga neće biti u sastavu.

– Ako se sve bude razvijalo dobro, možda bi nam se Ivan u ponedjeljak mogao pridružiti na treninzima – rekao je učitelj žabaca, sipajući komplimente na račun Ferencvárosa.

– Izvrsna momčad, ne znate jesu li na desnoj strani opasniji Vamos i Zamalki ili na lijevoj Denes Varga i Fountoulis. A na vratima imaju i mladog mađarskog reprezentativca Vogela. Unakazili su nas u Budimpešti, ali ništa nije nemoguće, budemo li igrali pametno i disciplinirano, gol za gol, kao protiv Pro Recca, možemo napraviti iznenađenje – najavio je Bajić, ne skrivajući da su igrači umorni.

– Naši igrači odigraju 60 do 70 utakmica godišnje, pri čemu ne putujemo zrakoplovima i nemamo regenerativne komore u avionima – pridodao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije