Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga HNL

Vitaić: U Cibaliji nije bajno, puno se plaća duguje

Frane Vitaić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
21.05.2016.
u 00:15

Trebamo biti hladne glave, znamo što nam nosi ogled na Šubićevcu - kaže za Frane Vitaić

Zahuktala se i drugoligaška sezona, ova subota donijet će nam i jednog novog prvoligaša. Cibaliju ili Šibenik. Dvije najbolje momčadi Druge HNL međusobno će se od 17.30 sati sučeliti na Šubićevcu, a situacija je sasvim jasna. Cibalia ima bod prednosti nad domaćinom, pa je i remi vodi u prvoligaško društvo.

- Uh, svi jedva čekamo tu utakmicu. Trebamo biti hladne glave, znamo što nam nosi ogled na Šubićevcu. Strašno smo motivirani, još od zadnje utakmice čekamo ogled sa Šibenikom - kaže za Goal Frane Vitaić, najzvučnije ime Vinkovčana, pa nastavlja:

- Bitno je da budemo psihološki stabilni. Imamo dosta mladih igrača koji nikada nisu igrali takve utakmice, ne smijemo izgorjeti u prevelikoj želji. Neka pobjedi bolji, a siguran kako ćemo to biti mi.

Kakva je financijska situacija? Želi li Cibalia uopće u Prvu HNL?

- Ovdje svi govore kako se vide u prvoj ligi, cilj je povratak u nogometnu elitu. I sada je sve na nama. Situacija u klubu nije bajna, ima dosta dugova s plaćama, ali vjerujem da će se to promijeniti ako uđemo u Prvu HNL. To bi trebao biti okidač za velike promjene u klubu. Mi smo kao momčad ove sezone toliko puta pokazali karakter, bili smo složni i uz brojne nedaće koje su nas pratile. Sada je ostalo još samo gostovanje u Šibeniku. A to želimo odraditi na najbolji mogući način - kaže Frane Vitaić, glavni kreator u igri Cibalije, ali i najbolji strijelac Druge HNL s 15 pogodaka.

Dodajmo kako Vinkovčanima na klupi neće biti trener Stanko Mršić, jer je u prošlom kolu isključen.

>>Alispahić: Šibenik diše za klub, podsjeća me na europske dane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije