Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više se ne skrivaju

Seksi pjevačicu, bivšu Hamiltonovu djevojku, zaveo 13 godina mlađi tenisač

Nicole Scherzinger
Foto: Instagram
1/8
11.01.2016.
u 13:00

Scherzinger je bila sedam godina u vezi s Hamiltonom dok je Dimitrov privlačio pažnju medija tijekom afere s lijepom tenisačicom Marijom Šarapovom.

Mjesecima se nagađalo kako su bugarski tenisač Grigor Dimitrov (24) i američka pjevačica Nicole Scherzinger (37) u ljubavnoj vezi. A onda je početkom studenog odjeknula vijest kako su Scherzinger i prvak u formuli 1, Lewis Hamiton, ponovno u vezi.

No, fotografije snimljene tijekom teniskog turnira u Brisbaneu demantirale su posljednju informaciju te otkrile kako su pretpostavke o vezi slavne pjevačice i 13 godina mlađeg tenisača ipak bile točne. 

Prije prekida u veljači prošle godine Scherzinger je bila sedam godina u vezi s Hamiltonom dok je Dimitrov privlačio pažnju medija tijekom afere s lijepom tenisačicom Marijom Šarapovom. Također, mnogi mu komplimentiraju kako je jedan od najvećih zavodnika među tenisačima.

>>Prekid očito nije bio konačan. Slavni par ponovo je pred pomirenjem?

 

Grigor Dimitrov with Nicole Scherzinger are a new couple! :) The public smooch between singer Nicole, 37, and Grigor,...

Posted by Grigor Dimitrov fanclub on 8. siječnja 2016

 

Komentara 6

DU
Deleted user
14:48 11.01.2016.

"Baby Federer", mnogo hvaljeni talenat od kojeg smo novog Federera ocekivali, ima izgleda vise talenat za osvajanje dama, starijih od njega(Marija, Serena, Nicole) nego za osvajanje teniskih turnira. Mora da mu mama nedostaje!

IK
ikonoklast
15:27 11.01.2016.

to je mogao samo lewis trpeti i gledati...

DU
Deleted user
09:20 12.01.2016.

Greška u naslovu!!! Nije zaveo on nju nego ona njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije