Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli me, ne voli...

Prekid očito nije bio konačan. Slavni par ponovo je pred pomirenjem?

nicole scherzinger
Foto: Instagram
1/7
10.11.2015.
u 07:35

Pomirenje nisu potvrdili, ni demantirali, no čini se da se stara ljubav još uvijek nije ugasila...

Nakon što su u veljači prekinuli nakon sedam godina ljubavi Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton krenuli su odvojenim putevima.

Odvojenost im je očito bila potrebna da shvate koliko jedno drugom znače. Naime, svjetski mediji raspisali su se da su predivna pjevačica i vozač Formule 1 ponovo pred pomirbom. Šuškanja o pomirenju krenula su nakon što su bivši partneri zajedno viđeni na koncertu Johna Newmana u Londonu. 

– Tijekom nastupa u klubu su sjedili za odvojenim stolovima, a poslije su se preselili u dio gdje je svima bio zabranjen ulaz, osim konobarima. Ostali su i nakon kraja radnog vremena kluba, a konobari su očajno čekali da krenu prema izlazu – otkrio je nepoznati izvor za Daily Mail.

Nakon prekida s Hamiltonom 37-godišnja pjevačica uhvaćena je kako izmjenjuje nježnosti a 23-godišnjim nogometašem Pajtimom Kasamijem, dok su Lewisa povezivali s Kendall Jenner, ali i s bivšom zaručnicom nogometaša Maria Balotellija Fanny Negueshom.

Nicole i Lewis nisu se oglasili o pomirenju, no, prema svemu sudeći, stara ljubav još se uvijek nije ugasila.

>>Lewis Hamilton ljubi bivšu zaručnicu slavnog nogometaša?

>>Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton zajedno u Sikstinskoj kapeli i pred papom

Komentara 1

ZA
zambezi
13:07 10.11.2015.

Sad mi je odma lakse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije