Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludnica za London

Više od milijun zahtjeva za ulaznice za SP u atletici 2017.

Usain Bolt
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
02.09.2016.
u 15:29

Bolt planira 'objesiti' sprinterice nakon prvenstva, dok se Farah želi preusmjeriti na maraton

Organizatori svjetskog atletskog prvenstva koje će se sljedeće godine održati u Londonu tvrde da su primili više od milijun zahtjeva za ulaznice od ljudi koji žele vidjeti Jamajčanina Usaina Bolta i Britanca Moa Faraha kako se natječu zadnji put u karijeri.

Bolt, koji je na prošlomjesečnim Olimpijskim igrama po treći put osvojio tri zlatne medalje na 100 m, 200 m i u štafeti 4x100 m, te Farah, koji je obranio naslov olimpijskog pobjednika na 5.000 m i na 10.000 m u Riju, najavili su da će im svjetsko prvenstvo iduće godine biti zadnje u karijeri.

Bolt planira 'objesiti' sprinterice nakon prvenstva, dok se Farah želi preusmjeriti na maraton.

Za razliku od Rija gdje su poluprazne tribine djelovale obilježile nedavno završene Igre, potražnja za ulaznicama za SP u atletici u Londonu uvjerljivo premašuje 700.000 postojećih mjesta.

Organizatori tvrde da su primili 1.047.000 zahtjeva za ulaznicama i to iz 92 različite zemlje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije