Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE DJEČAK

Više ne kriju: Neodoljiva Riječanka čeka dijete s poznatim sportašem

Barbara Šegetin
Foto: Privatni album
1/10
22.04.2021.
u 21:04

Barbara je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi trudnički trbuščić. Također je napisala "jedva te čekamo sine" tako da se zna i spol bebe.

Barbara Šegetin (32), djevojka BiH tenisača Damira Džumhura objavila je danas da je trudna. Trenutačno je u četvrtom mjesecu trudnoće.

Barbara je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi trudnički trbuščić. Također je napisala "jedva te čekamo sine" tako da se zna i spol bebe.

Damir Džumhur (28), slavni sarajevski tenisač koji se trenutačno nalazi na 126. mjestu ATP ljestvice, skrasio se uz Barbaru Šegetin, atraktivnu Riječanku koja se proslavila kao reality zvijezda.

Nekadašnja stanarka Big Brothera do sada je dva puta bila zaručena, a javnost zna tek toliko da je donedavno bila u vezi s crnogorskim ugostiteljem koji ima kafiće po Beogradu.

Džumhur inače slovi kao veliki zavodnik, a mediji su ga vezali uz regionalne ljepotice Dejanu Živković, Rialdu Karahasanović i Helenu Topalović.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 5

AL
Alfred
12:05 23.04.2021.

Da, slavni tenisac...HAHAHHAA A ocito da mu je "slava" udarila u glavu, pa ne zna nikako zensko odabrat

DS
ds
07:02 23.04.2021.

Đumhur slavni tenisaç?Ha,ha,ha....

ZI
zivko1
06:48 23.04.2021.

Rekli bi u seriji Kud puklo da puklo tko je napumpao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije