Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Red Bull Kart Fight

Višak ponovno uzeo svjetsku karting broncu

Ivan Višak
Foto: Promo
1/3
28.04.2014.
u 20:00

- Nikad još nisam doživio ovakvu utrku. Nakon što sam se izvrtio, mislio sam da je sve gotovo, ali eto...sjajno je biti opet na postolju nakon ovakve utrke - rekao je Višak.

Ovoga su se vikenda, točnije 26. travnja, u austrijskom Spielbergu vijorile hrvatske zastave - Ivan Višak je po drugi put nastupio na Red Bull Kart Fight svjetskom finalu. Jedini dvostruki finalist u Austriji, Višak je ponovio uspjeh iz Bologne i osvojio broncu.

Bilo je napeto i neizvjesno, jer je nakon okretanja u gužvi u prvome krugu velikog finala ostao na posljednjem, 20. mjestu. Fenomenalnom vožnjom uspio se probiti na treće. Kad bi se ocjenjivala vožnja Višak bi, složit će se svi oni koji koji su pratili utrku, zaslužio mnogo više od bronce.

Foto: Promo

Vidno iscrpljen, ali bez obzira na to u slavljeničkom raspoloženju, Višak je komentirao:

- Nikad još nisam doživio ovakvu utrku. Nakon što sam se izvrtio, mislio sam da je sve gotovo, ali eto...sjajno je biti opet na postolju nakon ovakve utrke!

Naime, Ivan Višak prošle je godine pobjedom na hrvatskom finalu amaterskog karting natjecanja Red Bull Kart Fighta pobijedivši svog najvećeg rivala Dominika Oreškovića izborio odlazak na svjetsko finale. Utrka je ovaj vikend održana na Red Bull Ringu, na kojem će se za nešto više od mjesec dana voziti utrka Formule 1 za Veliku nagradu Austrije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije