Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao interes

Villas-Boas: Ne znam tko je Rebić, nikad u životu nisam čuo za njega

Ante Rebić (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
17.05.2013.
u 16:38

- Villa je jedan od najboljih napadača svijeta. Kada su u pitanju nagađanja da ga želimo dovesti, mogu samo reći da smo posljednjih tjedana jako aktivni na tržištu

Nogometaš Splita Ante Rebić svojim je dobrim igrama u HNL-u na sebe privukao pozornost mnogih klubova. No, iako se prije nekoliko dana pisalo kako je za njega najozbiljnije \'zagrizao\' Tottenham te da je splitskom klubu čak i poslao službenu ponudu, čini se da to nije tako. Tu informaciju demantirao je trener Spursa Andre Villas-Boas.

- Rebić? Žao mi je, ali stvarno ne znam tko je on, nikad za njega nisam čuo. Ne znam odakle se ta informacija pojavila, ali nije točna. Ne želim omalovažavati tog igrača, ali on trenutačno nije jedan od onih za koje smo zainteresirani - rekao je Villas-Boas te se osvrnuo na nagađanja da Spursi žele Davida Villu.

- Villa je jedan od najboljih napadača svijeta. Kada su u pitanju nagađanja da ga želimo dovesti, mogu samo reći da smo posljednjih tjedana jako aktivni na tržištu, ali i dalje nismo ništa konkretno napravili. Trenutačno smo koncentrirani na to da osiguramo četvrto mjesto u ligi, a poslije ćemo vidjeti.

>>I Napoli se uključio u utrku za Splitova napadača Rebića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije