Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Stuttgart

Viktor Galović ušao u glavni turnir

Viktor Galović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
09.06.2019.
u 16:45

Mercedes Cup je turnir iz serije 250 nagradnog fonda 679.015 eura, a prva četvorica nositelja su Nijemac Alexander Zverev, Rusi Karen Hačanov i Danil Medvjedev te Gruzijac Nikoloz Basilašvili.

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Viktor Galović (ATP - 194.) u nedjelju se plasirao u glavni ždrijeb ATP turnira na travnatoj podlozi u njemačkom Stuttgartu, gdje je u posljednjem kvalifikacijskom kolu svladao Ukrajinca Sergija Stahovskija (ATP - 111.)  sa 6:4, 2:6, 6:4.

Galović je u prvom kvalifikacijskom nastupu bio bolji od Kanađanina Braydena Schnura (ATP - 106.) sa 4:6, 6:3, 6:4.

Mercedes Cup je turnir iz serije 250 nagradnog fonda 679.015 eura, a prva četvorica nositelja, koji su slobodni u prvom kolu, su Nijemac Alexander Zverev, Rusi Karen Hačanov i Danil Medvjedev te Gruzijac Nikoloz Basilašvili.

Galović će po završetku kvalifikacija doznati protiv koga će igrati u 1. kolu, a mogući suparnici su Australac John Millman, Kanađanin Miloš Raonić, Fracuz Lucas Pouille i Amerikanac Denis Kudla.

Našem 28-godišnjem reprezentativcu ovo će biti četvrti nastup u karijeri u glavnom ždrijebu, a prvi nakon prošlogodišnjeg nastupa u Gstaadu, gdje je plasmanom u četvrtfinale ostvario najbolji rezultat u karijeri.

Galović se i prošle godine kvalificirao za glavni turniru u Stuttgartu, gdje ga je potom u 1. kolu zaustavio Nijemac Maximilian Marterer. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije