Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi novi ugovor

Beqiraj prekobrojan, želi ga PSV Eindhoven, nudi milijun eura

\'01.10.2011., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 10. kola MAXtv Prve HNL izmedju GNK Dinamo i NK Sibenik ,  Fatos Beqiraj. Photo: Danijel Kasap/PIXSELL\'
Danijel Kasap/PIXSELL
06.08.2013.
u 08:30

Izbornik Crne Gore Branko Brnović pozvao je Beqiraja za prijateljsku utakmicu protiv Bjelorusije (14. kolovoza)

Fatos Beqiraj (25), pretprošle sezone najbolji strijelac Hrvatske lige, u Dinamu više nije ni u kakvim kombinacijama.

Navodno ne želi novi ugovor (aktualni istječe 2015. godine), a u međuvremenu je konkurencija zaoštrena pa je albanski Crnogorac kod Jurčića potpuno izvisio.

Za Beqiraja je jedino rješenje odlazak; ili posudba, ili prodaja, premda je teško očekivati da bi za centarfora koji nije imao sjajnu sezonu mogla stići ponuda od koje boli glava.

Prema Transfermarktu, Dinamo je za Beću platio Budućnosti 650.000 eura, sada navodno za njega postoji interes PSV Eindhovena i vrti se između milijun i 1,2 milijuna eura. Što je naravno debelo ispod ljestvice koju je za svoje igrače postavio Mamić.

Inače, Beqiraj je dobio poziv izbornika Crne Gore Brnovića za susret s Bjelorusijom (14. kolovoza), a tamošnji mediji nagađaju da mu je to možda posljednja šansa. Brnović mu je najavio da ga više ponovno pozivati ako uskoro ne pronađe klub i počne igrati.

Budući da Beqiraj za Dinamo nije igrao u Europi, u PSV-u bi imao pravo nastupa u Ligi prvaka.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije